Tech&ITTECH

HyperX lansează căștile de gaming Cloud Stinger 2

Piața căștilor de gaming de buget este plină de opțiuni. Dacă voiai să îți iei căști de la producători cu reputație, aveai la dispoziție dispozitive precum Logitech G335, HyperX Cloud Stinger și MSI DS502, dar iată că HyperX vine acum cu un refresh: Cloud Stinger 2.

HyperX Cloud Stinger 2 menține aspectele fundamentale ale generației anterioare, în același timp rafinându-le pentru a răspunde nevoilor gamerilor. Cu o greutate de doar 275g, căștile sunt foarte usoare, iar memory foam-ul cupelor și multiplele reglaje contribuie la un confort foarte bun. Cloud Stinger 2 utilizează drivere de 50mm cu un răspuns în frecvență de 10Hz – 28kHz și un microfon bidirecțional de tip condenser. Iată specificațiile complete:

Tip cupă Peste ureche, circumaural, spate închis
Driver Dinamic, 50mm, cu magneți neodim
Răspuns frecvență 10 Hz – 28 kHz
Impedanță 32 Ω
Sensitivitate 97.5 dBSPL/mW la 1 kHz
THD ≤ 2%

Controlul audio este ușor accesibil, fiind amplasat pe cupe, microfonul dispune de funcția de anulare a zgomotului de fundal și poate fi oprit prin ridicare. Conexiunea audio se face printr-un jack combo de 3.5 mm, la capătul unui cablu de 2m.

Cu o calitate de top și funcții impresionate, atât pentru confort, cât și pentru funcționalitate, Cloud Stinger 2 respectă calitatea pe care au setat-o predecesorii săi, acum și cu audio DTS Headphone:X pentru imersiune îmbunătățită în jocuri.

Bianca Walter, Business Manager, HyperX EMEA

Căștile de gaming HyperX Cloud Stinger 2 sunt disponibile la prețul recomandat de 329,9 RON. Pentru mai multe informații, puteți vizita pagina de produs a căștilor de gaming Cloud Stinger 2.

Tudor Dan

Când nu scriu articole pentru Zona IT, mă veți găsi (dez)asamblând PC-uri, completându-mi colecția de aeromodele sau jucând jocuri de calculator de care n-a auzit nimeni. Sunt de profesie inginer, am o carte publicată și multă răbdare în a explica pe înțelesul oricui cum să folosească tehnologia. Primul meu PC a fost un HC - da, sunt ATÂT de bătrân. La Zona scriu în special articole de opinie și analiză, recenzii, dar și știri care îmi captează atenția.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button