PCȘtiri ITTECH

HyperX își extinde linia de gaming high-performance cu primele căști wireless și un nou kit de gaming RGB

Las Vegas (CES), 8 ianuarie 2018 – HyperX®, divizia de gaming a companiei Kingston, Inc, și-a extins astăzi portofoliul de gaming cu primele căști wireless, HyperX Cloud Flight, dar și cu noua linie de periferice pentru gaming RGB, incluzând tastatura mecanică HyperX Alloy EliteRGB și noul mouse HyperX Pulsefire Surge.

Căștile wireless HyperX Cloud Flight oferă un nivel înalt de libertate și confort, prin autonomia de 30 de ore, cea mai ridicată de pe piață la ora actuală, asociată cu calitatea sunetului specifică gamei de căști HyperX.

De asemenea, noua tastatură Alloy Elite RGB, împreună cu mouse-ul Pulsefire Surge RGB, duc gaming-ul profesionist la un alt nivel, prin posibilitatea de customizare completă și crearea unei experiențe de gaming imersive.

Expoziția de la CES subliniază angajamentul HyperX de a lansa permanent produse de gaming de înaltă performanță, pentru gamerii de orice nivel, fie că aleg FPS-urile de pe console, competițiile 1-vs-1 de pe PC sau turneele eletronice, alături de jucători de pe întreg globul”, a declarat Paul Leaman, Vicepreședintele EMEA, HyperX.

Căștile wireless HyperX Cloud Flight

Căștile wireless HyperX Cloud Flight oferă o autonomie de până la 30 de ore, cea mai mare în lumea gaming-ului la ora actuală. Cu un design cu cupe închise, care pot fi rotite la 90 de grade, Cloud Flight oferă o experiență audio imersivă în jocuri, cu difuzoare de 50mm, ce funcționează la o frecvență de 2.4 GHz. Căștile sunt certificate TeamSpeak și Discord și includ un microfon detașabil, cu noise-cancelling. Sunt compatibile PC, PS4 și PS4 Pro și oferă control integrat asupra efectelor LED, mic mute, oprire/pornire, volum și suport pentru o conexiune audio analog cu 3 intrări.

Tastatura mecanică HyperX Alloy Elite RGB

Tastatura HyperX Alloy Elite RGB, prima tastatură full-featured RGB mecanică de gaming, oferă posibilitatea customizării complete a culorilor, prin software-ul NGenuity. Tastatura Alloy Elite RGB poate salva până la 3 profiluri personalizate în memoria internă, modificabile cu o singură atingere. Este creată dintr-un cadru rezistent de metal, are butoane media dedicate, un port USB 2.0, control rapid asupra iluminatului și este disponibilă în variantele de switc-uri Cherry MX roșii, maro și albastre. Alloy Elite RGB are și un suport detașabil pentru încheieturile mâinilor, precum și gravări ale tastelor de culoarea titanului. Dotările suplimentare includ un mod “Game’, N-Key Rollover și anti-ghosting.

Mouse-ul HyperX Pulsefire Surge RGB
Mouse-ul HyperX Pulsefire Surge RGB are iluminare dinamic
ă 360° și dispune de un senzor Pixart 3389 care îi conferă acuratețe și viteză, cu setări ce pot ajunge până la 16,000 DPI. Setările DPI native permit gamerilor să monitorizeze setările prin intermediul unui indicator LED. În plus, mouse-ul include contacte Omron, ce conferă o fidelitate a clickurilor de 50M. Pulsefire Surge este creat pentru tracking fluid, precis și rapid, fără accelerare. Folosind software-ul HyperX Ngenuity, gamerii pot salva funcțiile de care au nevoie pe cele 6 butoane programabile.

Disponibilitate:

Noua linie de gaming HyperX va putea fi văzută și testată la CES, în timpul CES Unveiled, dar și la Pepcom Digital Experience și în HyperX Tower Suite, în perioada 8-11 ianuarie, la hotelul Venetian. În plus, noile produse vor putea fi cumpărate prin rețeaua HyperX, la următoarele prețuri:

  • Căștile HyperX Cloud Flight – disponibile din ianuarie, la un preț de 159,99 de euro

  • Tastatura mecanică HyperX Alloy Elite RGB, disponibilă de la începutul lui ianuarie, la un preț de 169,99 de euro

  • Mouse-ul HyperX Pulsefire Surge RGB, disponibil din al doilea semestru al anului

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button