MORE

HyperX anunta castile de gaming Cloud Revolver

Cele mai noi casti de gaming de la HyperX, divizie a companiei Kingston Technology, sunt pe cale sa ajunga pe piata.

HyperX Cloud Revolver  vor fi disponibile pentru precomanda la PC Garage incepand cu ziua de 1 aprilie, iar din 9 mai acestea vor incepe sa fie distribuite.

Castile sunt construite pe baza unor difuzoare de 50 de milimetri, avand o cutie acustica frontala cu design mecanic, cupe cu dimensiuni mari si spatii de ventilatie care sa asigure confort si performanta.

f92d919a-ce28-46b3-8340-ca6da06c0187

La fel ca predecesorii sai, Cloud si Cloud II, HyperX Cloud Revolver se foloseste de spuma rosie cu memorie si piele de inalta calitate atat pentru cupe cat si pentru banda. Suspensia este confectionata din otel, ceea ce inseamna ca va avea suficienta durabilitate. Castile sunt echipate si cu un microfon detasabil, cu o functie integrata de anulare a zgomotului de fundal.

ea17cf5c-cca1-4c68-be91-3fa74c82d9d2

Unul din atuurile pe care le au castile HyperX Cloud Revolver vine sub forma unui profil audio care permite redarea pasilor inamicilor din jocurile de tip FPS de la distante mai mari decat ar putea fi auzite in mod normal. Asta ar cam oferi un avantaj clar fata de oponenti in sesiunile de multiplayer.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button