PC

HyperX aduce în România tastatura mecanică de gaming Alloy FPS

HyperX®, divizie a companiei Kingston® Technology Company, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, lansează în România tastatura mecanică de gaming FPS HyperX Alloy.

Tastatura mecanică Alloy are un aspect ergonomic, permițându-le gamerilor să maximizeze spațiul de pe birou pentru mișcările mouse-ului în jocurile FPS. Tastatura HyperX Alloy FPS prezintă switch-uri Cherry® MX Blue Mechanical pentru o senzație tactilă și performanță sporită pentru a susține gameplay-ul extrem.

Construită cu un cadru din aliaj de oțel, tastatura HyperX Alloy FPS include switch-urile Cherry MX Blue Mechanical, iluminarea din spate HyperX cu LED roșu și șase moduri LED presetate – inclusiv un mod personalizat. Tastatura oferă, de asemenea, modul Game Mode pentru dezactivarea cu ușurință a tastei Windows, prevenind astfel întreruperile din timpul jocului, dar și funcționalități 100% anti-ghosting și N-Key rollover. Pentru flexibilitate și performanță sporită, tastatura HyperX Alloy FPS este prevăzută cu un port USB accesibil, situat în spatele tastaturii, taste suplimentare roșii HyperX WASD/1234, un cablu detașabil și un săculeț, pentru a proteja și transporta tastatura în călătorii.

După o cercetare aprofundată și sute de ore de testare a jocurilor, HyperX a dezvoltat o tastatură mecanică de la zero, proiectată să reziste celor mai intense acțiuni de joc și care ocupă o suprafață redusă, lucru esențial pentru jucătorii FPS. Cu un cadru din aliaj de oțel și butoane Cherry MX Blue, această tastatură este proiectată să reziste la peste 50 de milioane de apăsări per tastă”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru România și Bulgaria. „Jucătorii care joacă jocuri clasice FPS, precum CS:GO sau Overwatch vor aprecia design-ul compact și robust. Design-ul tastaturii HyperX Alloy FPS a fost gândit pentru a le oferi jucătorilor mai mult spațiu de organizare a suprafeței desktop.”

Una dintre echipele de esports cu care HyperX colaborează este Echo Fox, deținută de Rick Fox, fost jucător profesionist de baschet pentru Los Angeles Lakers. Sean “sG@res” Gares de la Echo Fox, jucător de CS:GO, a încercat noua tastatură și a declarat: „HyperX Alloy este tastatura perfectă pentru mine, datorită interacțiunii excelente cu butoanele Cherry MX Blue, dimensiunii compacte și cadrului din aliaj de oțel extrem de durabil. Apreciez, de asemenea, cablul detașabil unic pentru portabilitate ușoară și stația de încărcare USB pentru telefon.”

HyperX susține sporturile electronice și comunitatea de gaming, dezvoltând produse concepute special pentru genurile FPS – inclusiv setul de căști HyperX Cloud Revolver. Noua tastatură mecanică HyperX Alloy FPS este tastatura oficială a competiției Intel Extreme Masters, fiind utilizată în cadrul Intel Showcase de-a lungul tuturor evenimentelor de gaming din Sezonul 11. În plus, Alloy FPS este tastatura recomandată de către echipe de gaming de top precum NaVi Gaming, Echo Fox și Hell Raisers.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button