MORE

Hyperlapse permite de fapt inregistrare 1080p!

In momentul de fata Hyperlapse este una dintre cele mai populare aplicatii de pe App Store. Am scris si noi despre ea pentru ca am utilizat-o si ne-a placut. Pana in acest moment aplicatia putea sa realizeze clipuri time lapse la o rezolutie 720p.

Dar aceasta aplicatie are un menu secret care permite inregistrarea clipurilor time lapse la rezolutie… 1080p! Daca cineva doreste sa foloseasca aceasta optiune, iata ce trebuie facut: deschideti aplicatia, apasati pe ecran de patru ori cu patru degete, dupa care o sa vedeti un menu nou numit Labs. In acest menu puteti selecta rezolutia pentru inregistrare, adica 720p sau 1080p. Optiunea a fost ascunsa cu un motiv: aceasta este inca in teste. De fapt, in acest moment folositi aplicatia intr-un soi de stadiu beta, dovedit si de faptul ca in timpul utilizarii mai puteti intampina diverse probleme. Oricum, odata cu „dezvaluirea” acestui meniu „secret” va puteti bucara de time lapse la o rezolutie de 1080p.

In plus, acum aplicatia poate salva in background clipurile facute! Spor la joaca!

Tags

Related Articles

2 Comments

  1. super tare, chiar ieri facusem un video si cand l-am importat in final cut mi-am dat seama ca era 720p. Multumesc mult pentru pont 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close