Gaming

Hyperkin vine cu o soluție nouă pentru jocurile vechi de Game Boy

Hyperkin este cunoscut pentru gama sa de console retro și introducerea de noi modalități de a juca jocuri vechi. La CES 2018, compania a dezvăluit un prototip al celei mai noi console a lor, Ultra GB, pe care poți juca jocuri Nintendo Game Boy folosind casetele originale.

Ultra GB are un design similar cu modelul Game Boy Pocket, dar este construit cu un corp din aluminiu și un ecran luminat din față. Poziționarea butoanelor și ergonomia rămân aceleași cu cele ale modelului clasic. Veți găsi controlul volumului și comutatorul de alimentare în același loc ca și originalul Game Boy. În timp ce prototipul are o nuanță albastră pe ecran, Hyperkin va adăuga o roată RGB pentru a schimba nuanța de culoare a ecranului în modelul final.

Prototipul Ultra GB are un conector de alimentare DC, dar versiunea finală se va încărca printr-un port USB-C. Există, de asemenea, un port de legătură pentru a menține capabilitățile multiplayer ale unor jocuri Game Boy. Sunetul stereo este o altă caracteristică semnificativă pentru Ultra GB.

Hyperkin nu a oferit încă o dată de lansare pentru Ultra GB, dar a declarat că intenționează să lanseze mini-consola până la sfârșitul anului. De asemenea, nu a fost stabilit nici un preț, dar compania a spus că este probabil să fie sub 100 dolari. O construcție aproape finală va fi prezentată în luna iunie la E3 în acest an.

Odată cu creșterea popularității a jocurilor retro, exemplificată prin NES Classic și SNES Classic, se pare că revenirea la vechile handheld-uri reprezintă cel mai firesc pas următor. Cine știe, poate prin 2020 revenim la vechile brick games.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button