MORE

HYNIX pregateste un modul de 128GB ram DDR4

hynix

Compania sud-coreeana SK HYNIX, cunoscuta pentru memoriile RAM destinate placilor video, a anuntat ca a reusit sa produca memorii DDR4 cu capacitatea de 128GB per modul RAM, acest lucru datorandu-se procesului de fabricatie pe 20nm. Pe langa acest modul va mai fabrica si module cu capacitatea de 64GB RAM, evident destinate mediului enterprise, pentru utilizarea in servere. Productia in masa va incepe undeva anul viitor. Pana atunci, vor aparea cu siguranta si placile de baza care sa suporte aceste module.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

7 comentarii

  1. Foarte interesant. Cred ca era si timpul. Adica la mobile memoria RAM dar si celelalte componente se imbunatatesc de la generatie la generatie dar pc-ul a cam stat pe loc. Daca nu va suparati la ce se refera numerele din acel gramic de sub tipurile de memorii RAM? Ex.:SDRAM si sub avem 66-133 , DDR 1 si sub avem 200-400. M-am gandit ca sunt MB dar apoi am realizat ca ar fi prea putin. M-am gandit ca sunt GB dar apoi am vazut ca ar fi prea mult
    P.S.: Tineti-o tot asa ! Imi place acest nou format.

  2. Salut. Acele numere se refera la frecventa de rulare a modulelor de memorie,exprimata in MHz. Bafta! 🙂

  3. 66-133 , 200-400 ,2133-4266 ..etc. sunt frecventele memoriilor masurate in MHz…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button