MOREAutoRSS PaginaDeMediaTech&IT

Hummer devine electric

Cybertruk a speriat pe toată lumea

Când Tesla a dezvăluit Cybertruk, lume s-a amuzat de aspectul său ciudat și de micul incident cu spargerea geamurilor laterale. Dar după anunț, după ce rezervările au început să genereze o grămadă de bani, producătorii de mașini au început să se sperie puțin.

Ca urmare, General Motors anunță că va reînvia clasicul Hummer, mașina Terminatorului în sine, ca un vehicul electric. Această creație va fi dezvăluită în detaliu prin luna mai și ar urma să ajungă pe piață abia spre sfârșitul anului 2021.

Acest nou hummer complet electric promite să ofere nu mai puțin de 1000 de cai putere, ce se vor traduce într-o accelerație efectivă până la 100 de kilometri la oră de doar trei secunde. Această accelerație este cam aceeași ca cea a modelului de Cybertruck ce folosește trei motoare electrice. Acel model costă în jur de 70 de mii de dolari, așa că noul Hummer cu siguranță nu va fi ieftin.

Nu că a fost vreodată. Dar măcar poate de această dată combustibilul nu va costa în sine cât o mașină, pentru a umple rezervorul.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button