GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Humble Monthly Bundle pentru decembrie a fost dezvăluit

Dacă sunteți abonat la Humble Monthly Bundle, probabil ați primit recent un e-mail cu ce jocuri sunt disponibile în următoarea promoție. Dacă nu, citiți mai departe, pentru că sunt jocuri bune.

Trei din jocurile care vor fi incluse în pachetul oferit de Humble Bundle la abonament pentru următoarea lună au fost dezvăluite. Acestea sunt:

  • un joculeț numit Forager, inclus ca bonus
  • jocul de management urban Cities Skylines și expansion-ul său After Dark
  • Metal Gear Solid 5 Ground Zeroes și Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain, în The Definitive Experience cu tot DLC-ul

Aceste jocuri vor fi ale voastre de îndată ce vă abonați și plătiți abonamentul de 12 dolari pentru luna curentă. Apoi, în ziua de 7 decembrie, veți primi mai multe jocuri care deocamdată sunt necunoscute. Sunt un mister care va fi dezvăluit doar la momentul oportun.

Luna trecută, pe lângă Hitman, Hollow Knight și 7 Days to Die, care au fost dezvăluite din timp, au mai fost disponibile în același pachet jocuri precum: Hard Reset Redux, The Dwarves, Sniper Elite, Sniper Elite V2, Dead Island și Resident Evil Revelations.

Așa că jocurile de luna aceasta ar putea fi foarte diverse. Aveți posibilitatea de a plăti oricând abonamentul pe parcursul următoarelor 32 de zile pentru a primi toate jocurile de luna aceasta.

[Humble Bundle]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button