MOREPC&Consoles

Humble Monthly Bundle din martie vine cu 3 jocuri interesante din start

Noul Humble Monthly Bundle pune la dispoziție Deus Ex Mankind Divided, God Eater 2, dar și Mafia III încă de pe acum, urmând ca alte jocuri să se alăture luna viitoare.

Din punct de vedere al pachetelor, bundle-urilor, cu jocuri din primele trei luni ale lui 2018, Humble Monthly Bundle are un început de an excelent. Dacă în ianuarie dezvăluia Warhammer 40K Dawn of War III, Quantum Break și The Long Dark, luna trecută cap de afiș a fost Dark Souls III, împreună cu un DLC pentru acesta.

Astfel, luna martie nu face excepție, lista începând cu Deus Ex: Mankind Divided. Mankind Divided continuă povestea lui Adam Jensen din Human Revolution, într-o lume în care războiul împotriva „îmbunătățirilor” cibernetice aduse oamenilor capătă noi proporții. Deși nu a avut tocmai o primire călduroasă, în special din cauza microtranzacțiilor, dar și a unui DLC cu obiecte de unică folosință, includerea acestuia în Humble Monthly Bundle este o ofertă greu de refuzat.

În aceeași situație se află și Mafia III, care din nefericire nu a fost tocmai urmarea pe care fanii seriei o așteptau. Având o optimizare îndoielnică, buguri și alte probleme, acesta are în prezent un procent de 47% recenzii pozitive, dintr-un număr total de aproape 13.000. Vestea bună este că noul Humble Monthly Bundle include și un DLC din Season Pass pentru acesta, Signs of Time, însă celelalte două – cel mai probabil – nu vor fi de asemenea incluse, asta dacă ar fi să luăm ca exemplu bundle-ul din luna trecută.

Lista jocurilor dezvăluite din start în Monthly-ul din martie se încheie cu God Eater 2: Rage Burst, un RPG de acțiune creat și distribuit de BANDAI NAMCO. Lansat în 2016, acesta este de altfel și unul din puținele jocuri din ultimii ani care oferă co-op multiplayer pentru întreaga campanie, iar spre deosebire de primul God Eater acesta continuă povestea atât pentru gazdă, cât și pentru cel care se alătură jocului.

Ca de obicei, Humble Monthly Bundle poate fi achiziționat până în prima vineri din luna următoare, respectiv 6 aprilie, atunci când celelalte jocuri incluse în pachet vor fi la rândul lor dezvăluite.

[Humble Bundle]

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button