GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Humble Monthly Bundle are jocuri noi

Următoarea promoție a fost anunțată

Humble Bundle are o componentă ce vă permite să plătiți 12 dolari pe lună pentru a primi o grămadă de jocuri, numită Humble Monthly Bundle. Iar promoția pentru luna septembrie a fost anunțată, având în fruntea sa Battletech.

Jocul, dacă nu mai știți, este un TBT la care controlați o lance de piloți în mech-urile lor, îndeplinind diverse misiuni printr-o bucată din Sfera Interioară, pentru glorie, bogăție și ceva răzbunare pe undeva pe acolo. Promoția include doar jocul de bază, nu și cele două DLC-uri deja lansate, sau al treilea ce va fi disponibil la iarnă. Aveți la dispoziție trei săptămâni să vă abonați. În momentul în care plătiți taxa primiți Battletech, iar în ziua de 4 octombrie veți primi câteva alte titluri. Care sunt acestea? Habar nu am, de obicei sunt bunicele și ele.

Promoția anterioară avea în frunte Squad și Slay The Spire, la care au fost adăugate jocurile Distance, Guacamelee 2, Mothergunship, State of Mind, Gods Trigger și Shady Knight. Pe lângă asta, abonamentul mai include și acces la o grămadă de jocuri fără DRM, Trove, pe care le puteți descărca și păstra pe veci, chiar dacă vă expiră abonamentul.

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button