GamingPC&ConsolesTech&IT

Humble Monthly Bundle are câteva jocuri grozave

Noua promoție Humble Monthly Bundle a fost anunțată, oferindu-vă posibilitatea să puneți mâna pe o grămadă de jocuri la un preț de 12 dolari.

Pentru această sumă veți primi pe loc Kingdom Come Deliverance, un RPG imersiv excelent plasat în perioada medievală a Europei, alături de Surviving Mars, un soi de city builder pe planeta roșie. Alături de aceste două jocuri vor mai sosi câteva altele, în ziua de 2 august. KCD și SM vor fi ale voastre de îndată ce achitați taxa de 12 euro, restul sosind luna viitoare.

Cu această ocazie au fost dezvăluite și jocurile din promoția de luna trecută. Pe lângă Hellblade și Moonlighter au mai apărut în pachet, Road Redemption, Warhammer 40K Mechanicus, Love is Dead, 60 Parsescs, Nairi Tower of Shirin, și ceva numit Kind Words.

Abonamentul poate fi anulat, sau pus pe pauză, în orice moment, dacă doriți să renunțați la el, dar veți păstra toate jocurile primite. Nu doar asta, dar primiți acces și la o colecție de titluri fără DRM, pe care le puteți descărca și juca oricum și oricând vreți.

[Humble Bundle]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button