GamingPC&ConsolesTech&IT

Humble Monthly Bundle aduce jocuri noi

Vă era dor de Geralt?

Înainte de a se schimba la o formă nouă și mai puțin imprevizibilă, Humble Bundle ne aduce o nouă promoție lunară.

Contra sumei de 12 dolari a abonamentului (pe care îl puteți anula oricând, păstrând toate jocurile obținute ca urmare a plății) veți primi luna aceasta câteva jocuri destul de plăcute. Pe de o parte, aveți Yakyuza Kiwami, un remake al primului joc din serie, ce vă permite să intrați în lumea mafiotă japoneză, împărțind pumni în stânga și în dreapta. Dar pentru că este un joc japonez, include și o grămadă de ciudățenii.

Apoi, dacă v-ați întrebat vreodată cine ar câștiga într-o luptă dintre Geralt al Riviei și 2B din Nier Automata, veți avea răspunsul în Soul Calibur 6. Iar în cele din urmă aveți My Time at Portia. Alte câteva jocuri vor sosi în acest pachet la începutul lunii decembrie. Nu știu să vă spun ce ar putea fi.

Pot însă să vă spun ce a fost inclus în pachetul ed luna trecută, pe lângă CoD WW2, trilogia Spyro și trilogia Crash. Acel pachet a mai inclus primele două jocuri Shenmue, Memories Retold, Synthetik (pe care tare, tare îl recomand, fiindcă este un joc excelent), Evergarden, și Operator.

[Humble Bundle]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button