PC&Consoles

Humble Bundle strânge 100 de milioane de dolari pentru cauze caritabile

Humble Bundle a fost lansat cu șapte ani în urmă, oferind celor care nu își prea permiteau să cumpere jocuri oportunitatea de-a lua un număr mare de titluri la numai 1 dolar.

Platforma a fost însă gândită înainte de toate pentru a strânge bani în numele mai multor organizații caritabile, și chiar dacă mulți oameni au profitat doar de ocazia de-a cumpăra jocuri foarte ieftine, Humble Bundle anunță că a trecut de un prag foarte important în efortul său caritabil.

În șapte ani au fost strânși mai bine de 100 de milioane de dolari pentru foarte multe organizații din întreaga lume. Această cifră a fost cu siguranță ajutată de apariția primului Humble Bundle de la un publisher major, THQ în 2012. Iar atunci când Electronic Arts a oferit tuturor jocurile The Sims și Battlefield la prețuri foarte mici au fost strânse câteva milioane de dolari.

De atunci, Humble Bundle s-a diversificat în software, cărți, muzică, are până și propriul magazin dedicat ce vinde jocuri în afara promoțiilor săptămânale.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button