GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Humble Bundle oferă o nouă promoție pentru amatorii de jocuri sportive

Noua promoție de la Humble Bundle vine acum în întâmpinarea amatorilor de jocuri sportive, oferind câteva titluri bune la un preț pentru buzunarul fiecăruia.

Întâi de toate: Pentru banala sumă de un dolar, Humble Bundle va oferi Grid 2, Sega Bass Fishing si Eastside Hockey Manager, care include acum datele despre liga și jucătorii de hockey din Marea Britanie.

Dacă depășiți media, care în prezent este de 5.56 dolari / 4.74 euro, veți mai primi de asemenea jocurile Motorsport Manager, Dirt Rally, simulatorul foarte serios Super Blood Hockey și un cod de reducere de 75% pentru Football Manager 2018.

Cel mai înalt nivel vă costă 12 dolari (aproximativ 10,22 euro) preț pentru care excepționalul simulator de curse F1 2017 va fi al vostru, împreună cu un credit de 2 dolari pentru abonații Humble Monthly. Și dacă se întâmplă să jucați Star Trek Online, veți primi, de asemenea, un Humble Trekkie Pack, care include „Phoenix Lock Boxes, Mercenary Uniform, XP Boost și Bridge Officer„.

Caritatea implicită pentru Humble Sports Bundle este Access Sport, o organizație de caritate din Regatul Unit care lucrează pentru a menține tinerii dezavantajați implicați în sport. Dacă nu-ți pasă de aceștia, puteți alege un alt beneficiar. Humble Sports Bundle va fi disponibil până pe 14 august, ora 21.00 (ora României).

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button