GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Humble Bundle oferă acum un joc gratuit

De acum și până mâine, 18 august, în limita stocului disponibil, puteți lua un joc gratuit de pe Humble Bundle. Jocul este Orwell, și este livrat sub forma unui cod de Steam. Odată activat, acesta poate fi jucat pe Windows, Mac și Linux. Orice persoană care revendică o copie gratuită va primi de asemenea și un cupon de reducere de 10% pentru Humble Monthly.

Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe pagina jocului (aveți link-ul mai jos), să faceți clic pe butonul „add to cart” și apoi să apăsați butonul „checkout”, dacă nu doriți să faceți mai multe cumpărături înainte de a vă încheia sesiunea. Oricum, odată ce ați terminat, veți primi o cheie de activare pentru Steam prin e-mail. Activați-o acolo și puteți să vă bucurați oricând de joc, va rămâne al vostru pentru totdeauna.

Există totuși câteva condiții pe care trebuie să le îndepliniți ca să vă puteți bucura de această super ofertă: trebuie să revendicați jocul înainte de ora 20 (ora României) pe 18 august, iar codul pentru Steam trebuie activat înainte de ora 20 pe 1 septembrie. Dacă vă place acest joc, o continuare în trei părți intitulată Orwell: Ignorance is Strength este disponibilă pentru 10 dolari.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button