GamingAutoPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Humble Bundle oferă un pachet special pentru pasionații de mașini

Humble Bundle este unul dintre motivele pentru care am vrut să revin pe PC după o perioadă de gaming pe consolă. În ultimii șase ani am pus mâna pe foarte multe jocuri la prețuri foarte bune prin intermediul platformei. De această dată, vorbim despre pachetul „Burn Rubber” care este dedicat pasionaților de jocuri cu mașini.

Pachetul disponibil pe Humble Bundle de la 1 euro în sus include tot felul de jocuri cu mașini, care urmăresc diverse discipline, de la derapaje (drift) până la curse cu karturi. Am atașat mai jos lista de jocuri și DLC-uri alături de prețul pe care trebuie să-l plătiți pentru fiecare:

  • 1 euro: Absolute Drift
  • 8.98 euro sau mai mult: DiRT Rally 2.0, GRIP: Combat Racing, Pacer
  • 10.06 euro sau mai mult: Assetto Corsa (5 DLC), KartKraft, Monster Truck Championship, NASCAR Heat 5 (1 DLC)

Humble Bundle Burn Rubber Bundle

Humble Bundle Burn Rubber luptă împotriva discriminării asiaticilor

În fiecare săptămână, banii strânși de aceste pachete de jocuri merg către tot felul de acte caritabile. Săptămâna aceasta, platforma susține lupta împotriva discriminării asiaticilor (Stop AAPI Hate). Iar pachetul cu jocuri pentru pasionații de mașini nu este singurul dedicat acestei cauze. Platforma mai oferă și pachetul „Biggest Graphics Ever” care este format din preseturi pentru Ligtroom, overlay-uri, acțiuni pentru Photoshop, texturi, LUT-uri și fonturi.

Pachetul „Burn Rubber” de pe Humble Bundle este disponibil deja, începând de la un euro. Nu trebuie nici să va grăbiți să puneți mâna pe el, întrucât la momentul redactării mai avea 13 zile și patru ore până la data de expirare.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button