GamingPC&ConsolesTech&IT

Humble Monthly Bundle include acum Call of Duty Black Ops 4

Cea mai nouă promoție lunară de pe Humble Bundle, cea din cadrul abonamentului lunar, aduce un joc din seria Call of Duty. Chiar unul recent, Black Ops 4. Ce e drept, nu este întregul Black Ops 4, cumva Activision a reușit să secționeze și mai mult un joc ce practic nu are campanie de singleplayer, așa că veți primi, contra sumei de 12 dolari, varianta Battle Edition. Aceasta nu include modul cu zombies, dar include multiplayer-ul tradițional și modul Blackout.

Jocul îl primiți pe loc, dacă vă abonați până la sfârșitul lunii (puteți apoi anula abonamentul dacă nu vă interesează ce va urma), iar în ziua de 7 iunie vor fi dezvăluite și celelalte titluri care fac parte din această promoție.

În cazul în care erați curioși, promoția de luna trecută a inclus Assassin’s Creed Origins, alături de Finding Paradise (continuarea lui To The Moon), Monster Prom, The Journey Down Chapter Three, Wandersong, Do Not Feed The Monkeys, I’m Not a Monster, plus un joculeț numit Once Upon a Crime in The West.

Mai merită menționat că cei care se abonează la Humble Monthly Bundle mai primesc acces la o bibliotecă de cam 30 de jocuri fără DRM, pe care le puteți descărca, păstra și juca oricând, oricum, oriunde, indiferent dacă vă expiră abonamentul.

[Humble Bundle]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button