Gaming

Humble Bundle adaugă o subscripție

Humble Bundle este un serviciu de distribuție digitală celebru pentru două lucruri: te lasă să cumperi în fiecare săptămână jocuri grozave pentru un dolar, și donează o mare parte din venit organizațiilor caritabile. Acum, serviciul va mai fi celebru pentru încă un lucru, va căpăta un abonament.

Humble Bundle anunță lansarea unei noi funcții, ce poartă numele Humble Monthly. Ideea este că oricine se va putea abona la acest serviciu pentru a primi în fiecare lună un pachet de jocuri. Nu veți ști din timp despre ce jocuri este vorba, așa că sunt șanse să primiți ceva ce aveți deja, sau titluri care s-ar putea să nu vă fie pe plac.

Abonamentul costă 12 dolari, o parte fiind rezervată din nou pentru organizațiile caritabile, iar jocurile sunt livrate de către Humble Bundle  în prima zi de vineri din lună, începând cu 6 noiembrie. Cei care se abonează acum vor primi, totuși, și un joc pe loc, Legend of Grimrock 2. Jocurile rămân ale voastre, indiferent dacă decideți să rămâneți abonat, sau să renunțați la serviciu.

Acest gen de serviciu este oarecum o noutate pentru PC, dar există de ani de zile pe console. Numai că, pe Xbox și Playstation, taxa lunară este mai întâi de toate necesară pentru a putea accesa funcționalitatea on-line pentru cea mai mare parte din jocuri, iar acordarea de titluri „gratuite” este un mod de-a ușura trista realizare că trebuie să plătești de două ori pentru a te bucura de un singur joc.

[Humble Bundle]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button