GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Humble Bundle are acum o super promoție cu jocuri excelente

Cei de la Humble Bundle au câteva proiecte noi în desfășurare, printre care se numără o promoție cu jocuri având protagoniste personaje feminine, cuprinzand jocuri reduse cu până la 90%, și un nou pachet Humble Overwhelmingly Positive Bundle, o colecție de jocuri foarte bune.

În primul rând, pachetul, care include Wuppo, Simulacra și Subsurface Ciricular are prețul minim de 1 dolar. Plătiți peste medie, care a depățit între timp pragul de de 5 dolari (6,58 în acest moment), și veti primi de asemenea și Nuclear Throne, Momodora: Reverie Under the Moonlight si coloana sa sonoră, Lisa și SOMA. Pentru 15 dolari sau chiar mai mult, veți primi în plus Opus Magnum, jocul de puzzle extrem de bun dezvoltat de Zachtronics.

Numitorul comun al acestui pachet este acela că toate jocurile au un rating „overwhelmingly positive” pe Steam, în cazul în care nu v-ați dat seama din titlu. Organizația de caritate implicită este Zidisha (găsiți aici mai multe detalii despre domeniul de activitate). În cazul în care nu sunteti atrasi de aceasta oferta, puteți opta pentru un beneficiar diferit.

In ceea ce priveste Female Protagonist Sale, puteți observa că lista de jocuri este relativ scurtă, mai puțin de două pagini complete, dar sunt câteva oferte extrem de atractive. Câteva titluri interesante ar fi:

Bayonetta – 6,79 euro (66% reducere)
Dishonored 2 – 20 de euro (50% reducere)
Alien: Isolation – 9,24 euro (75% reducere)
The Flame in the Flood- 4,49 euro (70% reducere)
Broken Age- 3,22 euro (75% off)
The Walking Dead: Michonne- 8,99 euro (40% reducere)
Virginia – 0,99 euro (90% reducere)
Dishonored: Death of the Outsider – 14,99 euro (50% reducere, sau puteti opta pentru pachetul Deluxe Bundle la 29,99 euro, care include Dishonored 2 pentru 5 euro mai putin decat daca le-ati cumpara separat).

The Humble Female Protagonists Sale se desfasoara pana pe 8 octombrie, in timp ce promotia Humble Overwhelmingly Positive Bundle va fi disponibila pana pe 16 octombrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button