GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Humankind este un nou 4X istoric de la creatorii lui Endless Legend

Amplitude lucrează la un Civilization-killer

Dacă ați jucat versiunea de lansare a lui Civilization 6, probabil vă uitați în urmă la varianta de lansare a lui Civilization 5 și credeți că poate ați fost prea dur cu el. Dar ce alternative ai avea în acest sub-gen al jocurilor de strategie.

Eh, una s-a ivit săptămâna trecută la Gamescom. Studioul Amplitude, responsabil pentru lucruri precum Endless Space și Endless Legend, a dezvăluit Humankind. În esență aveți un joc Civilization, la care preluați controlul unui popor pe parcursul veacurilor, care nu este făcut de Firaxis. Dar nu va fi tocmai o copie, venind cu o serie de idei noi și foarte interesante.

Spre exemplu, în loc să controlați americanii la începutul neoliticului, conduși de George Washington, veți avea la dispoziție 60 de culturi, fiecare cu trăsături inedite, pe care le veți controla de la începuturile istoriei până în era spațială. Însă nu veți rămâne neschimbat. Cultura se va modifica pe parcursu epocilor, se va transforma, se va preschimba, așa că ați putea începe cu o cultură ce pe parcursul timpului va deveni poporul Roman, ce apoi se va putea transforma în într-un alt popor, evoluând și fiind în constantă schimbare.

În rest, veți trăsăturile tipice ale unui 4X, precum explorarea planetei, cercetarea, clădirea de orașe, precum și multe bătălii, fiind pus un accent măricel asupra acestei componente.

Humankind va sosi abia anul viitor, așa că vă puteți aștepta la mai multe detalii dezvăluite pe parcursul următoarelor luni.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button