Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hulk modat … aproape realist in GTA V

/
/
/

Comunitatea de moderi pentru GTA V nu este una tocmai fericita, avand in vedere ca acestia tot arata cu degetul catre Rockstar, acuzand studioul ca pune bete in roate moderilor. Bine, pe de alta parte poate fi si cazul unor conjucturi nefaste, in care Rockstar a inchis anumite punti de acces la joc pentru a impiedica orice fel de schimbare in titlu, rezultatul fiind imposibilitatea de a moda anumite aspecte ale jocului.

Cu toate astea, modderii nu s-au dat batuti, iar moduri pentru GTA V au tot aparut, unul dintre acestea putandu-se vedea mai jos, avatarul jucatorului fiind inlocuit de … Hulk., pentru ca un IronMan nu era indeajuns pentru joc nu?

Din nefericire avem aici de-a face cu un produs destul de departe de o varianta finita, dar macar ne putem distra cu Hulk prin Los Santos, in conditiile in care acesta are toate abilitatile care au facut faimos personajul. De la sariturile in aer, pana la Gamma Clap, pana si faptul ca Hulk poate folosi aproape orice pe post de arma.

Mai exista ceva de munca la el, dupa cum am spus, dar pana la urma discutam de un mod… nu de ceva oficial, asa ca modderii lucreaza in revizii. Cei interesati pot descarca script-ul de aici.

[gtaxscripting]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar