ȘtiriTech&IT

HUAWEI lansează Watch Ultimate Design, cel mai scump și premium smartwatch al companiei

Ce vrei de la ceasul tău inteligent? Să fie util? Să arate elegant și să se potrivească și la ținute de seară? Ei bine, dacă ai zis da la ambele întrebări de mai sus, am o veste bună pentru tine. HUAWEI tocmai au lansat pe piața de la noi Watch Ultimate Design, un fashion statement în toată puterea cuvântului pentru pasionații de frumos.

La bază, HUAWEI Watch Ultimate Design împărtășește aceleași specificații cu varianta fără „Design” în coadă (review aici), deci nu are sens să intrăm în detalii tehnice legate de funcții. În plus, ceasul inteligent se aliniază noii poziționări de brand, Fashion Forward, anunțată recent de HUAWEI, care arată interesul companiei de a dezvolta produse într-o direcție care se concentrează pe design.

Astfel, se trasează un nou parcurs pentru cele mai recente dispozitive din gama HUAWEI wearables, în care designul de top și măiestria se îmbină cu tehnologia de ultimă generație. După cum demonstrează WATCH Ultimate Design, HUAWEI își propune să ofere utilizatorilor săi puterea de a-și personaliza drumul spre un stil de viață sănătos și activ, dar și în tendințe.

HUAWEI Watch Ultimate Design 3

Dar ce face acest ceas special? Well, HUAWEI Watch Ultimate Design este realizat din aliaj de aur de 18K, cu un conținut de aur de 75%. Marginea este alcătuită din șase secțiuni speciale din aur turnat, executate cu măiestrie într-o matriță ceramică încălzită la temperatură înaltă. Coronița și butoanele de pe corpul ceasului sunt de asemenea realizate din aliaj de aur de 18K.

Indecșii de pe bezel sunt placați cu aur, folosind tehnologia de placare PVD (Physical Vapor Deposition). După aceasta, se aplică un proces de gravare cu laser, în care caracterele ornate sunt gravate pe exteriorul smartwatch-ului printr-un proces laser în trei runde, la nivel de 5 microni, pentru a produce o textură mată fără cusur. După ce se adaugă aurul printr-o tehnologie de placare cu ioni în vid, se aplică un model de imprimare intaglio pentru a crea un efect de pudră aurie. Elementele aurii ale curelei sunt, și ele, placate cu aur.

HUAWEI Watch Ultimate Design are o curea reglabilă și ușoară, cu mecanism de închidere tip fluture, care poate fi ajustată cu ușurință în funcție de dimensiunea încheieturii utilizatorului. Smartwatch-ul este dotat cu un cadran exclusiv. Acesta este ornat cu o hartă a lumii aurie și include un modul care afișează ritmul cardiac în timp real, oferind utilizatorilor o experiență personalizată superioară. În plus, utilizatorii pot alege din cele peste 25 000 de Watch Face-uri disponibile în magazinul oficial HUAWEI.

HUAWEI Watch Ultimate Design 3

Pentru a menține HUAWEI Watch Ultimate Design în stare impecabilă, clienții beneficiază de servicii de întreținere și garanție internațională 2 ani, garanție de înaltă calitate timp de un an în țările în care produsul este disponibil, precum și de transport gratuit în cazul reparațiilor, alături de multiple beneficii VIP. Toate acestea asigură rezistența ceasului în timp.

HUAWEI Watch Ultimate Design este disponibil în România pentru precomandă pe HUAWEI Store începând cu 2 octombrie 2023, la prețul de 14,999 lei.

De asemenea, achiziția din HUAWEI Store aduce clienților o serie de avantaje premium:

  • Garanție 3 ani
  • Livrare gratuită
  • Livrare personală din partea unui angajat HUAWEI și un scurt training despre cum se configurează smartwatchul și cum se poate conecta la telefon
  • Plata în 12 rate fără dobândă
  • 14999 puncte HUAWEI ce pot fi transformate în discounturi viitoare
  • Transport gratuit pentru trimiterea și aducerea din centrul de service

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button