TECHMORERSS PaginaDeMedia

Huawei Watch GT 2 Pro este un model elegant si discret, dar performant

Iata un smartwatch interesant, care combina constructia eleganta din titan cu o baterie puternica. Huawei va lansa Watch GT 2 Pro, parte din Moonphase Collection.

Modelul asta nu numai ca arata foarte bine si il poti purta ca accesoriu fancy, ci poti sa il folosesti si pentru fitness sau alte activitati sportive.

Sub sticla rezistenta a ecranului se ascunde un display OLED 1.39″ cu peste 200 de moduri de personalizare a interfetei. Huawei Watch GT 2 Pro Moonphase Collection beneficiaza de un Outdoor Assistant care iti ofera informatii mareice, se adapteaza dupa rasarit si apus si te alerteaza cand conditiile meteo sunt mai mult decat potrivnice.

Functia Moonphase de pe noul smartwatch Huawei afiseaza cele opt faze ale lunii, prezentand tranzitiile acestora printr-o interfata unica.

Baterie puternica si functii imbunatatite

Pe partea de autonomie, GT 2 Pro rezista pana la doua saptamani, fara a fi necesara o reincarcare. In plus, ceasul suporta si incarcare wireless compatibila cu un charging mat Qi sau folosind Huawei P40 Pro.

Health management-ul a fost si el imbunatatit. Astfel, ceasul monitorizeaza mult mai eficient pulsul cu tehnologia TruSeen 4.0+. Pentru asta, GT 2 Pro se foloseste de un combo de lentile LED 6-in-1, plasate pe spatele refacut al ceasului. Acesta iti poate monitoriza pulsul 24/7 si iti retine valorile in timpul fiecarei activitati. In acest fel, Huawei GT 2 Pro te poate sfatui care sunt activitatile cele mai potrivite pentru ca pulsul sa ramana in parametri, si te alerteaza atunci cand ritmul nu este optim. Alaturi de senzorul asta mai avem parte si de monitorizari ale stresului, ale oxigenului din sange si ale orelor de somn.

Huawei

O chestie interesanta este micul retus adus sistemului GPS. Pe langa busola si localizarea prin satelit, Huawei Watch GT2 Pro retine punctul din care ai plecat pentru a te putea ajuta in cazul in care te-ai pierdut. Smartwatch-ul poate face asta chiar si cand incepi sa ramai fara date mobile.

GT 2 Pro de la Huawei vine in sprijinul sportivilor

Pentru pasionatii de sport, Huawei incorporeaza in GT 2 Pro exact 100 de programe de workout, printre care si skiing, snowboarding si golf (ceasul efectiv masoara pana si unghiul si viteza cu care lovesti cand tii crosa). Ai parte si de activitati leisure ca dans, darts, dar si mai putin leisure, gen arte martiale si sporturi extreme.

Huawei

In materie de rezistenta, Huawei Watch GT 2 Pro este un model robust. Se descurca bine sub apa (5ATM – 50 de metri).  Si fiindca este un smartwatch, nu lipsesc nici functiile de gestionare ale altor dispozitive inteligente. Il poti folosi pentru muzica, il poti folosi ca pe un shutter cu care faci poze prin camera telefonului si poti primi mesaje si notificari pe el daca activezi Bluetooth-ul.

Precomenzile pentru Huawei Watch GT 2 Pro Moonphase Collection incep de astazi, la pretul de 230 de euro.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button