Telefoane

Huawei va face un telefon pliabil în 2018

Huawei pregătește un telefon pliabil pentru 2018, ca să țină pasul cu principalii rivali, spune XDA-Developers. Deocamdată știm câteva planuri de acest gen și avem deja un produs lansat oficial, dar sunt curios cum va rezolva problema fiecare dintre marii producători.

Huawei era imposibil să nu reacționeze, mai ales după zvonul cu Apple, pentru că Samsung au făcut anunțul oficial. Iar ZTE rămâne în China unul dintre competitorii Huawei. Problema telefonului pliabil este că nu prea are un format nou coerent, pare mai degrabă în proiect ca două ecrane unite. Astfel nu pare să aibă vreo mare utilitate. Poate că Samsung sau Apple au gândit un alt sistem, o altă tehnologie, care să facă ecranele chiar flexibile, să se spargă mai greu. Dacă vor fi toate cu două ecrane, slabe șanse să fie vreun succes comercial.

Richard Yu (CEO Consumer Group Huawei) a declarat pentru Cnet că proiectul telefonului pliabil, cu două ecrane, este pe drumul cel bun. Telefonul ar putea fi lansat anul viitor, fix ceea ce a spus și oficialul Samsung într-o discuție pe aceeași temă. Dacă se vor rezolva problemele, ar putea fi lansat anul viitor. Bănuiesc că dacă toate firmele lansează, atunci nu vor mai aștepta noi formate sau noi abordări, ci va începe cursa telefoanelor cu ecrane duale.

Pentru varianta completă a articolului vizitați ComputerBlog.ro

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button