Știri ITTECHTelefoane

Huawei promite un telefon pliabil impresionant

Seara trecută Apple a dezvăluit noile modele de iPhone, așa că în această perioadă au început să apară declarații de la alți producător despre cum pregătesc telefoane mobile care vor schimba lumea.

Unul din acești producători a fost este Huawei, a cărui CEO, Richard Yu, a făcut recent o declarație despre planurile companiei în domeniul telefoanelor flexibile.

De ce mai folosești un calculator? Probabil pentru că ecranul unui smartphone este prea mic pentru tine. Vom schimba asta. Este imaginabil un ecran care poate fi extins. […] [Telefonul]Are un rol din ce în ce mai important în viața utilizatorilor. Nu există un dispozitiv mai personal mai personal. Va fi cheia, fie că este la muncă, fie că este în viața privată, fie că este vorba de jocuri sau divertisment. Iar cu Inteligență Artificială devine și mai inteligent.

Știu, sună de parcă Huawei are de gând să înlocuiască PC-ul tradițional cu telefonul, prin mărirea ecranului… ceva ce n-a prea mers când tabletele au încercat asta. Totuși, spre deosebire de tablete, un telefon pliabil chiar poate fi cărat peste tot, din moment ce încape într-un buzunar.

Iar tehnologia este ceva mai avansată față de ce era acum o jumătate de deceniu, așa că un telefon modern poate fi folosit pentru muncă ușoară de birou, după cum a dovedit Samsung deja cu Note 8 și Note 9, cu al lor Dex.

Desigur, ar trebui să fie un ecran destul de mare, dacă nu va veni și cu o metodă de input mai flexibilă ca un touchscreen la pachet. Încă nu este clar când va fi gata telefonul pliabil Huawei.

[BGR]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button