Știri IT

Huawei prezintă un laptop cu adevărat suprinzător

Huawei în acest an nu aduce un telefon nou mobil la Mobile World Congress, dar vine totuși cu niște cu niște dispozitive cu ecran mai mare cu care se poate lăuda. Printre ele este noul laptop Huawei, MateBook X Pro.

La fel ca MateBook X de anul trecut, acesta are un design atractiv, cu margini chiar și mai subțiri în jurul ecranului – Huawei pretinde că display-ul acoperă 91% din suprafața acestuia.

Ecranul tactil are o diagonală de 13,9 inch și o rezoluție de 3000 x 2000 pentru un raport al aspectului de 3:2, similar cu ce găsim la Microsoft Surface. Deoarece ramele sunt incredibil de mici, Huawei a construit camera web în tastatura lui MateBook X Pro. Deși soluția găsită este una inteligentă, poziția camerei este totuși destul de incomodă.

Sub capotă, MateBook X Pro folosește procesoare Intel Core i5 sau i7 din a opta generație și este dotat cu o placă video dedicată Nvidia GeForce MX150. Pe partea de conectivitate laptopul are două porturi USB-C, un port USB-A și un buton de alimentare cu un scaner de amprente încorporat. Tot pachetul cântărește sub 2 kilograme (mai precis 1,33 kg).

Cea mai mare problemă a lui MateBook X Pro o reprezintă durata de viață a bateriei, iar Huawei susține că puteți lucra în mod constant timp de 14 ore. Dacă laptopul ajunge într-adevăr la această performanță, atunci am fi impresionați, dar până nu testăm ne rezervăm dreptul de a rămâne sceptici în această privință.

Dacă pe hârtie poate nu sună foarte atrăgător, atunci aruncați o privire pe clipul de prezentare de mai jos, s-ar putea să vă răzgândiți. Huawei MateBook X Pro va fi disponibil primăvara aceasta de la 1.499 euro.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button