Telefoane

Huawei pregateste un telefon cu stocare de 512GB

Aceasta saptamana Huawei ne va arata in premiera modelul P20, evident doar pentru cei din presa, dar intre timp pe internet apar tot mai multe zvonuri.

Ultimul zvon provine din China, iar acesta ne sugereaza ca P20 va fi si in varianta cu stocare de 512GB. Momentan nu se stie daca doar modelul Pro va avea aceasta stocare, dar datele prezentate pe TENAA ne indica numele modelului, acesta fiind NEO-AL00, care pe langa cei 512GB pentru stocare va avea si 6GB RAM.

In acest moment Huawei Mate 9 Porsche Design si Mate 10 Porsche Design au stocare de 256GB, asadar este probabil sa vedem un P20 Porsche Design cu stocare de 512GB si un pret pe masura.

Sursa

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button