Telefoane

Huawei pregătește un Concept Phone

Noțiunea de „telefon de concept” este din ce în ce mai popular prin industrie. Cea mai recentă companie care pregătește un astfel de dispozitiv pare a fi Huawei.

Compania va lansa pe data de 16 decembrie un nou telefon care nu pare să aibă cameră, butoane, iar unele zvonuri susțin că nu ar avea nici măcar un difuzor. Unele din aceste componente vor fi adăugate folosind diverse atașamente.

Telefonul ar avea numele Magic și va face parte din seria Honor, iar pe lângă faptul că nu prea va avea multe caracteristici asociate acum cu telefonul modern, se va remarca printr-un ecran care acoperă cea mai mare parte din suprafața sa, după cum arată și imaginea de mai sus. Acest ecran ar urma să fie curbat și de tipul AMOLED. Se mai știe că acest Honor Magic va avea o funcție de încărcare rapidă care permite atingerea a 50% din capacitatea bateriei în doar 5 minute de alimentare.

Fiind un telefon de concept, nu ar trebui să vă așteptați să fie disponibil în masă, sau la un preț prea mic, dar ca o idee despre cum ar putea arăta un smartphone, este măcar o idee interesantă.

[Android Headlines]
Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close