ȘtiriTelefoane

Huawei P60 marchează un nou capitol în povestea telefoanelor dedicate fotografiei

Huawei P60 este deja un telefon foarte popular grație sistemului de camere avansat cu care este dotat și cu care a reușit să captiveze atenția multor oameni. Însă drumul până aici a fost lung și am trecut prin niște serii de telefoane foarte interesante până astăzi. Călătoria a început cu Huawei P9 care, la vremea lui, introducea un sistem cu două camere. Țin minte că am avut unul din ăsta și m-am jucat foarte mult cu el.

După care a urmat P10-le care introducea un design foarte arătos, alături de chestii extra pe partea de camere: obiectiv nou pentru camera de portret, stabilizare optică a imaginii și tehnologie zoom cu două camere. Apoi a venit seria P20, care a strălucit pe zona de inteligență artificială și Super Night Shot. Tot aici a apărut primul flagship de la Huawei cu trei camere în loc de două.

Seria Huawei P30 a introdus SuperSensing și lentile periscopice cu zoom optic și a fost primul care a adoptat matricea de pixeli RYYB pentru o calitate mai mare a imaginilor atunci când folosești zoom-ul. Au urmat telefoanele din seria P40 care au venit cu zoom optic 10x și au marcat un nou milestone pentru companie. Dar aici, lucrurile au luat și-o turnură mai neplăcută, în urma limitărilor impuse de guvernul Statelor Unite. Tot aici a fost momentul în care Huawei a început să piardă popularitate.

Din acest motiv, seria P50 a fost puțin trecută cu vederea. Doar că telefoanele astea erau foarte capabile pe partea de fotografie, cu motorul de imagine True-Chroma și optica computațională XD. Țin minte și acum că l-am văzut când a venit în birou și mă uităm efectiv ca la mașini străine. Telefonul ăsta nu doar că face poze foarte faine, dar și arăta diferit într-o mare de modele identice.

Huawei P50 Pocket

Huawei P60 vine cu o mulțime de cadouri la achiziție

Iar acum am ajuns la Huawei P60. Încă nu știm toate noutățile pe care le va introduce noua generație flagship a producătorului, însă vom afla toate informațiile pe data de 9 mai, atunci când noile telefoane vor fi prezentate oficial. Și ca să marcheze momentul, cei de la Huawei au și câteva oferte. La fiecare P60 achiziționat, ai șansa să câștigi și un nova 9 Blue prin tragere la sorți. În plus, cei care cumpără noul telefon vor primi automat și un voucher de 500 de lei. Iar dacă vreți să aflați mai multe despre noul Huawei P60 Pro, rămâneți pe aproape. Zilele următoare vom publica și review-ul telefonului, astfel puteți să vă hotărâți dacă merită cumpărat sau nu.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button