TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Huawei P50 Pro – Leak-urile ne arată posibilul design

În ciuda situației tensionate dintre producatorul chinez si Google, Huawei P50 Pro este un telefon care a stârnit curiozitatea multora.

Flagship-ul si-a facut neoficial aparitia pe net, multumita @OnLeaks. Imaginea randată nu oferă foarte multe detalii, dar pare sa ne asigure că modelul va respecta tradiția design-urilor elegante. Vorbim aici despre margini foarte subtiri si un ecran mare.

In principiu, am avea de-a face cu un display de 6.6 inci, mai exact cu dimensiunea de 159 mm x 73 mm. La capitolul asta, Huawei P50 Pro nu se indeparteaza foarte mult de predecesorul sau, P40 Pro laudandu-se cu un ecran de 6.58 inci (158.2 mm x 72.6 mm).

În ceea ce privește camera frontală, render-ul P50 Pro prezintă o lentilă în stil punch-hole, spre deosebire de obiectivele duble de pe Huawei P40 Pro, iar tehnologia difuzoarelor a fost puțin retușată.

În mod normal, OnLeaks ofera informatii destul de sigure, însă rămâne de vazut ce componente și specificații vor defini noul smartphone. La ora actuală, compania se confruntă cu probleme serioase pe partea de tehnologii și furnizori, întâmpinând obstacole atât în Statele Unite ale Americii, cât și în Regatul Unit. Asta înseamnă că Huawei va trebui să găsească o metodă prin care să poată folosi tehnologiile 5G, la fel cum este necesar să obtină aprobarea pentru interacțiunea cu furnizori autorizați prin lege.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button