Știri ITTECHTelefoane

Huawei P30 Pro va avea patru camere

În martie, Huawei a introdus o cameră triplă cu modelul P20 Pro, mutare care a fost încununată de succes. Acum, configurația cu trei camere a devenit ceva normal pentru telefoanele mobile, astfel încât producătorul chinez se pare că plănuiește să treacă la următorul nivel. În urma unor informații dezvăluite de producătorul de carcase Olixar, compania urmează să instaleze patru camere pe telefonul Huawei P30 Pro, așteptat pe piață în primul trimestru al anului următor. Varianta actualizată a P30 va obține și ea o cameră suplimentară, trecând de la configurația dublă la cea triplă, asta tot potrivit celor de la Olixar.

Noile imagini cu P30 Pro arată mai multe modele de huse, unele simple din silicon, altele prevăzute cu margini de protecție și încă un model special, pentru uzul telefonului în condiții dificile. Toate prezintă un decupaj mare pe spate, în colțul din stânga sus, unde cele patru camere urmează să fie poziționate vertical. Blițul LED dublu ar urma să fie situat lângă acestea și nu există decupaje pentru amprente digitale.

Carcasele pentru Huawei P30 dezvăluie un design similar precum cel pentru patru camere, cu o configurație verticală foarte înaltă, numai că aici nu există un spațiu separat pentru senzor și bliț, acestea urmând să fie plasate sub camere. Nici aici nu există decupaj pentru senzorul de amprentă, ceea ce sugerează că ambele modele vor avea scannerul integrat în display.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button