Știri ITTECHTelefoane

Huawei P30, primele imagini cu partea frontală

La mai bine de o lună după ce producătorul de carcase Olixar a dezvăluit cum va arăta spatele telefoanelor Huawei P30 și P30 Pro, o altă companie din același domeniu a confirmat informațiile și, mai mult, a dezvăluit și primele imagini cu partea frontală a celor două modele. Spigen au prezentat cinci carcase diferite pentru telefoanele de top ale celor de la Huawei, dezvăluind un aranjament vertical cu patru camere foto pentru spatele lui Huawei P30 Pro, împreună cu un blitz LED dublu în partea dreapta. Modelul standard, P30, va avea o setare verticală cu trei camere, blițul fiind poziționat sub acestea.

În timp ce randările din luna decembrie dezvăluite de cei de la Olixar foloseau un model frontal temporar pentru telefoane, de această dată se pare că Spigen prezintă imagini autentice cu partea frontală a seriei Huawei P30. Vedem astfel o crestătură de tip picătură de apă îi partea de sus a ecranului, asemănătoare cu cea prezentă pe modelele Mate 20 și Mate 20X, unde urmează să fie poziționată camera foto.

În urmă cu două zile, Huawei a dezvaluit printr-un comunicat de presă faptul că seria P30 urmează să fie prezentată la sfarsitul lunii martie, în cadrul unui eveniment ținut la Paris. Producătorul pregătește o serie de anunțuri și pentru MWC 2019, care începe pe 25 februarie, și se pare că va fi vorba despre telefoane pliabile și smartphone-uri 5G.

Huawei P30

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button