Tech&ITTelefoane

Huawei P20/P20 Pro vs Samsung Galaxy S9

Huawei P20/P20 Pro va avea functia „Super Slow Motion” care va concura cu cea de pe Samsung Galaxy S9.

Pe 27 Martie vom fi la Paris unde se vor lansa oficial Huawei P20, P20 Pro si P20 Lite. Ultimile zvonuri despre modelul P20 Pro sunt foarte interesante, acesta provin din partea WinFuture si ne sugereaza ca telefonul de varf va fi echipat cu trei camere pe spate. Una din camere va avea o rezolutie de 40MP, una va oferi 8MP cu 5x Hybrid Zoom iar ultima va avea 20MP si evident ca va fi alb-negru. In plus P20 Pro va combina diafragmele de f/1.6 si f/2.4 pentru a obtine imagini mai bune in conditii de lumina crescuta sau scazuta.

P20 si P20 Pro vor avea in partea frontala un senzor de 24MP, tot acest leak ne arata o functie noua numita Light Fusion, care este suportata atata de catre camera frontala cat si de catre cea principala. Desi Sony Xperria XZ Premium a fost primul telefon capabil sa filmeze cu 960FPS, acesta nu a atras foarte multa atentie, in schimb dupa ce Samsung a integrat aceasta functie pe telefon , acum toti producatorii par sa urmeze trendul. Din datele scurse pe internet reiese ca Huawei P20 si P20 Pro vor filma cu 960FPS la o rezolutie de 720p.

Vom reveni cu detalii oficiale dupa ce ne vom intoarce de la Paris si evident cu un hands on si un review extins.

Sursa

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button