Tech&IT

Huawei P10 a fost dezvăluit

Huawei a dezvăluit la Mobile World Congress cel mai nou telefon al său flagship, P10 și varianta mai mare a sa, P10 Plus.

Varianta de bază a telefonului vine cu un ecran de 5.1 inch, capabil să redea rezoluția de 1920×1080, și un corp metalic. Huawei P10 este construit în jurul unui chipset Kirin 960, cu 4GB de memorie RAM și 64GB de stocare. Caracteristica cea mai interesantă a telefonului este ansamblul său de camere Leica, folosind una de 12 megapixeli color și una de 20 megapixeli monocrom. Ansamblul poate să înregistreze video în format 4K la 30 de cadre pe secundă. Până și camera secundară de 8 megapixeli este construită tot în colaborare cu Leica. Bateria telefonului este de 3200mAh, cu suport pentru Super Charge, iar prețul său va fi de în jur de 650 de euro.

Varianta mai puternică, Huawei P10 Plus, are un ecran de 5.5 inch care poate reda o rezoluție mult mai mare de 2560×1440. Chipset-ul este același, dar capacitatea de memorie crește până la 6GB de RAM și cu opțiuni de stocare de până la 128GB. Camerele rămân aceleași. Bateria telefonului va fi mai încăpătoare, de 3570mAh. Varianta cea mai ieftină a lui Huawei P10 Plus va costa 700 de euro, iar cea mai scumpă va costa 800 de euro.

Ambele telefoane au difuzoare stereo, sunt protejate de Gorilla Glass 5, au un buton de home cu un senzor de amprente integrat și rulează Android 7 cu EMUI 5.1. Puteți găsi ambele telefoane pe piață de luna aceasta în anumite regiuni din Europa, o dată de lansare pentru România nu a fost anunțată.

[GSM Arena]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button