TECHRSS PaginaDeMediaTelefoane

Huawei Online Store este o „cornucopie” a reducerilor substanțiale, unde site-ul te întâmpină cu vouchere de 6000 de lei

Huawei nu are nevoie de prezentare. Este unul din acei „monștri sacri” ai tehnologiei, iar strădaniile producătorului își merită această clasificare. Vorbim, aici, despre un catalog extins care acoperă  sectoare diverse, de la smartphone-uri și tablete, până la dispozitive wearable și laptopuri, ca să nu mai vorbim despre tehnologiile oferite pentru producția de mașini electrice. Dar asta este o poveste pentru o altă ocazie.

Poate vi se pare că acestea sunt doar vorbe în vânt, dar ce vă spun și urmează să vă spun vine din partea cuiva care a stat de multe ori la un pahar de vorbă cu produsele Huawei. De fapt, sunt un fan al acestei mărci atunci când vine vorba de telefoane. Sunt modele puternice, promițătoare, iar cel mai atrăgător aspect al acestora este reprezentat de performanțele foto. Desigur, Huawei nu se oprește doar la telefoane, iar noul ecosistem al companiei nu face decât să unească diversele dispozitive într-un tot unitar, o familie care rivalizează negreșit cu nume grele precum Samsung și Apple. De aceea, de la telefoane, interesul meu s-a extins asupra tuturor produselor Huawei, fie ele laptopuri, căști sau ceasuri.

Huawei Online Store categorii produse

Pentru publicul autohton, Huawei este un dezvoltator important, și nu de puține ori am văzut discuții pe diverse forumuri în legătură cu produsele companiei. De fapt, nici nu este de mirare, având în vedere faptul că Huawei este prezent și în țara noastră de 18 ani. Și cum anume să îți serbezi majoratul? Păi, lansând Huawei Online Store,  magazinul oficial al producătorului, prezent pe plaiurile noastre. Și nu este doar o simplă lansare, ci este un hub foarte interesant, din mai multe puncte de vedere. În primul rând, reprezintă o modalitate prin care clienții pot achiziționa produsele respective rapid și eficient. În al doilea rând, Huawei Store România abundă în reduceri masive și vouchere de până la 6000 de lei, după cum spuneam cu puțin timp în urmă într-un material aferent. În al treilea rând… Lăsați-mă să vă arăt!

 

Pentru început, Huawei Online Store oferă o gamă largă de produse. De fapt nu, nu largă, ci imensă. Iar reducerile masive acoperă până și cele mai noi flagship-uri. Asta este un punct bonus din start, căci produsele proaspăt lansate ajung aproape întotdeauna în wishlist-ul fanilor încă din momentul anunțării disponibilității. A fost suficient să intru pe pagina principală a magazinului pentru a explora aceste oferte și trebuie să recunosc faptul că, uitându-mă la telefonul meu ceva mai prăfuit, am fost foarte tentat să plasez o comandă a cărei livrare (de altfel, universal valabilă) este gratis. Iar asta duce la următorul punct pe care îl voi aborda.

Huawei Online Store categorii produse

Care sunt produsele Huawei care fac parte din oferta cu vouchere de 6000 de lei?

Cupoanele oferă diverse reduceri aplicabile unei liste extinse de produse din gama Huawei. Dintre acestea fac parte smartphone-uri, brățări de fitness, ceasuri inteligente, boxe, dar și tablete și cele mai noi laptopuri. Mai jos puteți consulta un tabel în care am trecut produsul și tipul reducerii. După aceea, voi explica ce anume este special la aceste reduceri și cum anume reușește interfața site-ului să faciliteze eventualele achiziții.

Huawei Online Store vouchere

Produs Huawei Reducere (lei) Preț inițial (lei) Preț final după aplicarea cuponului (lei)
MateBook D15 i5 2021 800 3799 2999
MateBook D14 i5 2021 800 3899 3099
MatePad 10.4 WiFi 300 1499 999
Mate 40 Pro 1000 4999 3999
P40 Pro 1000 3999 2999
P40 Lite 5G 600 1699 1099
Watch GT 2 Pro 500 1499 999
Watch GT 2 300 879 579/749
Band 4 120 199 79
Cântar Scale 3 130 199 69
Freebuds 3i 150 399 249
Huawei Sound 799 300 499

 

După cum se vede, produsele eligibile pentru aplicarea voucherelor de 6000 de lei în cadrul Huawei Online Store sunt printre cele mai populare și mai importante dispozitive ale companiei, în frunte cu ediția 2021 a laptopurilor MateBook D14 și D15. Aplicarea cupoanelor este un proces simplu și rapid, iar codurile aferente sunt indicate chiar în home page, cu funcția de copiere a codului gata pregătită.

Huawei Online Store vouchere

De ce contează aceste vouchere oferite de Huawei Online Store?

De ce sunt importante aceste reduceri? Vă ofer două motive care m-au ajutat să-mi formulez mult mai bine argumentele în cadrul acestui pseudo-review:

  • Aceste reduceri vin ca o veste îmbucurătoare pentru fanii Huawei, pentru cei care și-au plasat în wishlist acel telefon sau laptop mult visat. Este o scrisoare de mulțumire de la companie către publicul său.

 

  •  Sunt reduceri substanțiale, adică vorbim despre discount-uri semnificative. Sincer să fiu, nu cred că am mai văzut prin alte locuri astfel de reduceri, unde un laptop din 2021 sau un telefon performant pot fi achiziționate cu o reducere de 1000 de lei. Este o sumă rotundă și importantă pentru consumatorul de rând și totodată fan al acestei mărci, și înclin să cred că este un avantaj acceptat în unanimitate, indiferent de segmentul/bugetul-țintă. La o adică, salvezi 1000 de lei, mai economisești puțin și îți poți achiziționa ȘI altceva.

Interfața site-ului este cel mai bun consilier pentru luarea unei decizii

De ce să stai cu telefonul în mână, căutând agitat asistență? De ce trebuie să ai tot timpul la îndemână un calculator pentru a te putea convinge de veridicitarea reducerilor? Cu siguranță v-ați pus aceste întrebări atunci când ați vizitat tot soiul de site-uri dedicate acestui tip de produse. Poate că nu toate necesită această tactică, dar există situații similare.

Huawei Online Store este ca o gură de aer proaspăt la capitolul ăsta.  Fără să discutăm pe larg despre interfața și așa avantajoasă, aerisită și totodată comprehensivă, simplitatea și claritatea site-ului este una îmbucurătoare. Dând scroll printre oferte, îți sunt prezentate produsele, prețul acestora, cuponul respectiv și prețul final după aplicarea acestuia.

Poate că este un detaliu mărunt, dar mulți vor aprecia această intenție care efectiv poate fi transcrisă drept: „Bună ziua, cauți ceva anume dar nu vrei să deschizi alte ferestre sau să stai să bâjbâi după detalii? Uite aici, ai produsul, prețul inițial, cuponul respectiv și… Ta daa, îți specificăm clar prețul final. Da, chiar acolo, sub denumirea produsului”!

Surprizele nu se opresc doar la cupoane de 6000 de lei

Produsele compatibile cu aceste cupoane pot veni însoțite și de pachete cadou (numărul acestora fiind suplimentat odată cu epuizarea primelor 500) pentru cei care plasează o comandă. Chiar dacă am fi tentați să ne rezumăm doar la aceste reduceri masive, trebuie să ne gândim și la răsplata pe care o primesc abonații la newsletter. Este nevoie doar să te abonezi la acesta și vei primi un voucher de 100 de lei, pe care să-l folosești cu ințelepciune și pentru celelalte produse din cadrul Huawei Online Store.

Huawei Online Store produse + cadou

De asemenea, dacă achiziționezi ceva din magazin cu prețul de cel puțin 100 de lei, vei avea șansa de a câștiga un Huawei Mate XS. Da, da, smartphone-ul acela pliabil foarte fancy și interesant.

„Ofertele, campaniile și concursrile orbitează întotdeauna în jurul unui regulament” – (probabil) Galileo Galilei

Dar asta nu este ceva de speriat, ci este un aspect care trebuie luat în calcul și în cadrul promoțiilor de pe Huawei Online Store. Cumpărătorul trebuie să fie informat cu privire la termenii și condițiile respective, iar Huawei le prezintă clar și răspicat. Pe scurt, iată la ce trebuie să luați aminte:

  • Înscrierea pentru primirea voucherelor se desfășoară în intervalul 28 aprilie 2021 ora 00:00:00 – 31 mai 2021 la ora 23:59:59;
  • Cupoanele de 6000 Lei pe care le poate obține clientul conțin mai multe tichete. Acestea pot varia în cantitate și se pot aplica pentru diferite produse. Un anumit cupon poate fi utilizat doar pentru un anumit produs, respectând lista de mai sus sau regulamentul oficial;
  • Poate fi utilizat un singur cupon pe comandă;
  • Cupoanele se cumulează cu reducerile de preț existente;
  • Aceste cupoane expiră la data de 30 iunie 2021 23:59:59, în limita stocului disponibil;
  • Participarea pentru câștigarea unui Huawei Mate XS se desfășoară în intervalul 28 aprilie 2021 – 31 mai 2021 la ora 23:59:59.

Huawei Online Store este o scrisoare de mulțumire adresată publicului autohton

La cei 18 ani de existență la noi în țată, Huawei știe că trebuie să își serbeze majoratul așa cum trebuie. Huawei Online Store vrea să ofere publicului o călătorie prin ecosistemul dezvoltat de către companie. Este un magazin online dedicat exclusiv propriilor gadget-uri, la fel cum fac și alți producători, dar ceea ce contează este intenția acestuia. Asta înseamnă reduceri dolofane și bine-venite, care sunt, într-un fel, ceva cu care ne întâlnim destul de rar.

La fel cum prima impresie contează, și interfața site-ului este importantă. Este clară și lipsită de elemente inutile, voucherele sunt prezentate din prima și enumerate inteligent, iar faptul că ți se explică din start care este prețul inițial, care este cuponul aferent produsului și care este prețul final scutește mult, mult timp. Și nu spun neapărat acestea doar ca fan Huawei, ci o spun și ca un consumator în căutarea echilibrului optim dintre ofertele prezentate și spiritul practic al acestora.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button