RSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

Huawei nu mai poate folosi carduri SD

Povestea interdicțiilor primite de Huawei continuă, iar episodul de astăzi vizează cardurile SD. Mai exact, compania a fost suspendată din rolul său de membru al SD Association, organizația care certifică standardul pentru cardurile de memorie pe care le folosim cu toții.

Nu este singura organizație de acest gen din care Huawei a dispărut săptămâna aceasta. JEDEC, organizația responsabilă pentru standardizarea memoriei RAM, anunță că Huawei s-a retras în mod voluntar zilele acestea. Iar Wi-Fi Alliance a dezvăluit că rolul pe care îl are Huawei în cadrul organizației a fost restricționat. Numai că în cazul acestor două organizații, compania doar nu poate colabora la stabilirea standardelor viitoare.

În cazul SD Association, a pierdut abilitatea de a integra în mod oficial suport pentru carduri SD în produsele sale noi. Dispozitivele existente nu vor fi afectate, vor funcționa în continuare fără nici o problemă cu orice card aveți. Cele care vor fi produse de acum înainte, însă, vor trebui să se folosească de alte soluții, sau să renunțe la suportul pentru memorie expandabilă. Prin coincidență, Huawei a dezvăluit de anul trecut propriul standard de memorie, numit NanoMemory, ce  nu folosește brand-ul SD, așa că probabil nu este afectat de această nouă interdicție.

[9to5Google]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button