TECH

Huawei completează categoriile wearable, smartphone și PC cu modele noi

Ecosistemul Huawei se află într-o continuă evoluție și tocmai de aceea producătorul a pregătit modele noi care să se alăture catalogului său de produse wearable, smartphone, dar și PC. Este vorba despre telefonul Nova 9 SE, ceasul Watch GT Runner și laptopului MateBook D15 AMD.

Huawei nova 9 SE răspunde așteptărilor generației tinere cu un smartphone care se potrivește perfect cu programul lor dinamic de zi cu zi. Cel mai nou model din seria smartphone se remarcă prin funcții inovatoare și elemente de design modern și va deveni accesoriul preferat în rândul utilizatorilor datorită sistemului său puternic de cameră și funcțiilor video integrate, oferindu-le noi posibilități în timp ce surprind momente importante din viața lor.

Huawei Nova 9 SE

Huawei WATCH GT Runner este primul ceas profesional pentru alergare, conceput special pentru antrenamente cu precizie științifică. Acesta este cel mai precis smartwatch de la Huawei destinat alergătorilor, ajuntându-i pe aceștia să-și seteze un plan de alergare pe mai multe săptămâni, ținând cont de performațele antrenamentelor anterioare. Huawei WATCH GT Runner poate construi antrenamente eficiente, oferindu-le utilizatorilor o experiență de fitness completă și profesională.

Huawei Watch GT Runner

Huawei nu uită nici de cei care-și petrec o mare parte din zi în fața laptopului și lansează noul MateBook D15 cu versiunea AMD, care se remarcă prin ecranul FullView, ce promite consumatorilor o experiență inteligentă de utilizare. Gândit pentru consumatorii tineri, cel mai recent laptop Huawei de 15,6 inci, introduce o experiență revoluționară multiplatformă care oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și desfășura activitatea fără probleme cu mai multe dispozitive printr-un singur ecran.

Huawei MateBook D15

Beneficii extinse de la Huawei

O dată cu lansarea celor trei noi produse,  compania aduce și extra beneficii pentru utilizatori. În perioada 23 martie – 23 iunie, cei care achiziționează noul smartphone Nova 9 SE și activează beneficiul Screen Damage Protection vor primi 12 luni de protecție fără costuri adiționale. Astfel, în cazul în care întâmpină probleme cu ecranul dintr-un accident (coliziune/cădere/strângere) sau orice alte cauze pot înlocui, gratuit și o singură dată, ansamblul ecranului original. 

De asemenea, pentru fiecare dintre cele trei produse, Huawei oferă un serviciu de garanție, HUAWEI Care care reprezintă extinderea cu 1 an a garanției standard care intră în vigoare în momentul achiziționării produsului și asigură rezolvarea defecțiunilor de funcționare ale produsului cauzate de factori non-umani. Serviciul de garanție extinsă este disponibil la prețul recomandat de 159 lei pentru nova 9 SE; 299 lei pentru MateBook D 15 și 149 lei pentru WATCH GT Runner.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button