TECHRSS PaginaDeMedia
Trending

Huawei MateBook 13 (2021) este disponibil acum în cadrul unei oferte speciale

Cel mai nou model de laptop din familia Huawei, MateBook 13, are un ecran IPS de 13 inci, cu o rezoluție de  2160 x 1440, 200 PPI, oferind utilizatorului o experiență de vizionare 2K. Cu o rată de contrast de 1000:1, gamă de culori 100% RGB și senzor de lumină, MateBook 13 prezintă imagini corecte și clare. Laptopul are un raport ecran-corp de 88% și un unghi de vizualizare de 178 de grade. 

Huawei MateBook 13 are o greutate de aproximativ 1,3 kg și o grosime de 14,9 mm, fiind construit din aliaj de aluminiu. Pentru a-i spori portabilitatea, HUAWEI MateBook 13 a fost dotat cu o baterie de mare capacitate și funcție de încărcare rapidă, ce încarcă bateria până la 50%, după 30 de minute petrecute conectat la priză. De asemenea, încărcătorul laptopului suportă și funcția de încărcare Huawei SuperCharge pentru anumite smartphone-uri Huawei.

 

Procesorul AMD Ryzen 7 3700U alături de un SSD PCIe NVMe de mare viteză și arhitectura dual-channel RAM DDR4, oferă o viteză de procesare sporită ce permite multitasking eficient. Viteza maximă de citire și scriere a fost îmbunătățită cu peste 50%, comparativ cu proiectarea memoriei cu un singur canal, reducând dramatic timpii de așteptare în timpul rulării programelor sau stocării și citirii datelor. Tocmai pentru a susține această capacitate de operare, noul laptop a fost dotat cu un ventilator Shark Fin 2.0 al Huawei, foarte silențios, care poate disipa căldura rapid utilizând ventilatoare duale, obținând o creștere a vitezei de 25% față de ventilatoarele normale, conform măsurătorilor efectuate în laboratoarele Huawei.

De asemenea, Huawei MateBook 13 vine cu sistemul de operare Windows 10 Home preinstalat și permite conexiunea facilă cu alte echipament prin intermediul funcției Huawei Share. Aceasta permite partajarea unui singur ecran între Huawei MateBook 13 și un smartphone Huawei, în care utilizatorii pot trage fișiere de la o interfață de utilizator la cealaltă pentru a transfera fișiere și pot vizualiza conținutul salvat în smartphone direct pe laptop. Perifericele conectate la laptop pot fi, de asemenea, utilizate pentru a naviga pe smartphone, oferind utilizatorilor de laptop acces fără probleme la aplicațiile mobile fără a comuta dispozitivul.

Huawei MateBook 13 promotie 1

Huawei a pregătit o ofertă specială pentru MateBook 13

MateBook 13 este disponibil acum la prețul de 3999 de lei. Și pentru a rotunji satisfăcător suma, la achiziția laptopului, un smartwatch Huawei Watch Fit este oferit la pachet, pentru o diferență de un leu. Promoția poate fi consultată aici.

Huawei MateBook 13 promotie

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button