MORE

Huawei Mate 8 a fost lansat

Huawei anunta lansarea celui mai nou telefon flagship al companiei, modelul Mate 8, si dezvaluie astfel toate caracteristicile sale hardware, cateva dintre ele fiind foarte interesante.

Mate 8 are un ecran IPS cu dimensiunea generoasa de 6 inch, care suporta rezolutia de 1920×1080. Sistemul este alimentat in cea mai mare parte de un procesor Kirin 950, compus din patru nuclee Cortex A72 care functioneaza la 2.3 GHz, si de inca patru nuclee Cortex A53 mai economice, care functioneaza la 1.8 GHz. Procesorul grafic este un Mali T880MP4.

Si pentru ca asta nu era suficient, mai are si un co-procesor i5 care se ocupa de recunoastre vocala, redare MP3 cu energie redusa, senzori, navigare si multe altele.

Huawei Mate 8 dispune de o camera principala de 16 megapixeli, si una seucundara de 8 megapixeli. Pe spatele sau de aluminiu veti gasi un sensor de amprente, iar bateria sa este de 4000mAh.

Pe partea de memorie, telefonul dispune de mai multe variante. Cea de baza are 3GB RAM si 32GB de stocare la pretul recomandat de 480 de dolari. Pentru 590 de dolari poate fi cumparat modelul cu 4GB de RAM si 64 GB de stocare. Iar la 700 de dolari este varianta cu 4GB de RAM si 128GB spatiu de stocare.

Toate variantele ruleaza Android 6.0 Marshmallow, modificat pentru a lua forma lui EMUI 4.0 OS.

Huawei Mate 8 este disponibil acum in China, urmand ca varianta internationala sa fie lansata anul viitor.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button