MORE

Huawei ajuta Europa sa inoveze! [VIDEO Included]

Intr-o lume moderna, drumul matasii intre China si Europa nu poate fi pavat decat cu cele mai bune…inventii. De aproape 10 ani, compania chineza Huawei sustine eforturile inovative ale Europei.

11640377_10204478291944007_1639210248_o

William Xu, Chief Strategy Marketing Huawei a afirmat astazi la Europe Innovation Day ca „Huawei poate ajuta Europa să accelereze digitizarea în domeniul echipamentelor, infrastructurii și aplicațiilor”.

Pe principiul ca inovarea nu este un sprint, ci un maraton, Huawei investeste anual 10% din veniturile sale in inovatie. Începând cu 2006, Huawei a înființat 19 de centre de inovare comune cu Deutsche Telekom si British Telecom, a batut palma cu Audi pentru Internet of Vehicles, lucreaza cu SAP pentru a lansa IOT și Industria 4.0 pentru transport, petrol și gaze. De asemenea, compania a anuntat si o extindere a parteneriatului cu Vodafone, care va presupune dezvoltarea de noi solutii cloud data, IoT, design sau retelistica. Compania are si 8 centre de cercetare in Europa, concentrate pe wireless, cuptoare cu microunde, microcipuri, inginerie, matematică si design.

Cel mai important pariu pentru Huawei este strategia pe care o va aborda in perioada urmatoare pentru industria 4.0. – un ecosistem ce presupune introducerea unei noi generații de tehnologii industriale, o oportunitate uriașă pentru Europa. Industria 4.0 se va dezvolta in trei directii: echipamente, infrastructură și aplicații si se va baza pe informații puse la dispoziție în timp real, prin intermediul rețelelor. Pentru aceasta, Huawei urmareste crearea unei platforme unificate IoT accesibila prin cablu si wireless prin switch-uri industriale, Wi-Fi industrial sau eLTE si dezvoltarea LiteOS, sistemul propriu IOT .

 

 

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button