ȘtiriTech&IT

HUAWEI a lansat în România trei noi produse HUAWEI WATCH

WATCH 4 Pro Space Edition are carcasă din titan de calitate aerospațială DLC, iar cadranul este realizat din material ceramic nanocristalin

HUAWEI a lansat în cadrul unui eveniment din Dubai noi produse wearable, audio și pentru birou. Două dintre ele, HUAWEI WATCH FIT 3, HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, precum și varianta Green de HUAWEI WATCH GT 4 (41 mm) sunt disponibile în magazinul oficial HUAWEI Store România.

Tot în Dubai, compania a lansat o variantă îmbunătățită a laptopului HUAWEI MateBook X Pro și HUAWEI MatePad 11’’S, prima tabletă din portofoliul producătorului care dispune noua generație de ecran PaperMatte.

HUAWEI WATCH FIT 3 

Noul HUAWEI WATCH FIT 3 aduce un ecran AMOLED de 1.82 inch cu rame înguste, un raport ecran-corp de 77,4%, o rată de reîmprospătare de 60 Hz, luminozitate reglabilă automat și o luminozitate maximă de 1500 nits.

Ceasul realizat din aluminiu are o grosime de 9.9 mm și o greutate de doar 26 g, fiind cel mai ușor ceas din gama FIT. Sunt 7 opțiuni de culoare disponibile pentru ceas, iar butonul Crown iese imediat în evidență, fiind roșu aprins. Brățările vin și ele într-o varietate de culori, dimensiuni și materiale.

HUAWEI WATCH FIT 3

Ceasul are conectivitate wireles 2.4 GHz, Bluetooth 5.2 cu BR și BLE. HUAWEI WATCH FIT 3 este compatibil cu dispozitive cu Android 8.0 sau mai nou și iOS 13.0 sau mai nou.

HUAWEI WATCH FIT 3 vine cu aplicația Stay Fit actualizată, iar datele și analizele nutriționale au fost extinse pentru a acoperi cu mai multă precizie 50 de țări și regiuni. HUAWEI WATCH FIT 3 marchează și debutul sugestiilor Smart Sports, recomandări pentru anumite tipuri de exerciții fizice, în funcție de obiceiurile utilizatorilor, starea vremii și alți factori.

HUAWEI WATCH FIT 3 are integrat algoritmul HUAWEI TruSleep 4.0, care acoperă o gamă de indicatori fiziologici, oferă un sistem de scor al somnului, dar și interpretări și sfaturi pentru calitatea somnului. Ceasul are și indicatori de sănătate HUAWEI TruSeen 5.5, care asigură o monitorizare mai bună a ritmului cardiac.

HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition

Ceasul are o carcasă din titan de calitate aerospațială DLC, cadranul lui HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition este realizat din material ceramic nanocristalin, iar partea din spate este din ceramică. Această ediție specială de smartwatch vine cu un watch face exclusiv, cu denumirea LAVAL, inspirat de duza Laval, componentă folosită la realizarea rachetelor și navelor spațiale. Ceasul are o greutate de aproximativ 68 de grame fără curea, este dotat cu un ecran color LTPO AMOLED de 1,5 inch, cu o rezoluție de 466 × 466 pixeli și o densitate de 310 ppi.

HUAWEI WATCH FIT 3

Ecranul din sticlă de safir este certificat cu un nivel Mohs ridicat și poate fi folosit în orice scenariu. Ceasul este compatibil atât pentru expediții pe uscat, cât și pe apă. Are certificare IP68 și poate fi folosit în timpul scufundărilor până la 30 de metri adâncime, datorită rezistenței la apă de 5 ATM.

La capitolul senzori ceasul include: accelerometru, giroscop, busolă, barometru, senzori pentru ritm cardiac, lumină ambientală, temperatură, ECG și adâncime. Ceasul are conectivitate wireles 2.4 GHz, Bluetooth 5.2 (BR și BLE) și NFC. Este compatibil cu sistemele Android 8.0 sau mai nou și cu iOS 13.0 sau mai nou.

Pe parte de funcții de sănătate și fitness are HUAWEI TruSeen 5.5+ pentru monitorizarea mai precisă a sănătății și Health Overview 2.0.

HUAWEI WATCH GT 4 (41mm) Green

Ediția Green a HUAWEI WATCH GT 4 aduce un upgrade de design și o variantă de culoare revigorantă. Utilizatorii au la dispoziție peste 25.000 de variante de personalizare a ecranului.

HUAWEI WATCH GT 4 Green Edition

Oferta de lansare din România

HUAWEI WATCH FIT 3 are un preț recomandat de vânzare de 769 de lei pentru variantele de culoare Black, Pink, Moon, White, Green și Grey, respectiv 799 de lei pentru varianta Pearl White. Pentru orice comandă plasată pe HUAWEI Store România, în perioada 7-21 mai 2024, cumpărătorii vor primi cadou o pereche de căști HUAWEI FreeBuds SE 2. În plus, utilizatorii pot aplica codul de voucher disponibil în pagină, pentru a primi, în aceeași comandă, și o curea suplimentară.

HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition este disponibil în varianta de culoare Grey și are un preț recomandat de vânzare de 3.299 lei. Pentru orice comandă plasată pe HUAWEI Store România, în perioada 7-21 mai 2024, cumpărătorii vor primi cadou o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 5i.

HUAWEI WATCH GT 4 41mm Green are un preț recomandat de vânzare de 1.199 lei. Pentru orice comandă plasată pe HUAWEI Store România, în perioada 7-21 mai 2024, cumpărătorii vor primi cadou o pereche de căști HUAWEI FreeBuds SE 2.

Nu avem deocamdată informații legate de prețurile și disponibilitatea locală pentru HUAWEI MateBook X Pro și HUAWEI MatePad 11’’S, dar urmează să le primim.

Articole asemanatoare

Back to top button