Tech&ITTECH

Huawei lansează mâine, 27 iulie, noul Watch 3 Pro

Autor: Matei Pană

Huawei au anunțat zilele trecute că noul lor Watch 3 Pro va apărea în cadrul evenimentului HarmonyOS 3.0, care va avea loc în cursul zilei de mâine. Deși noul membru al familiei Watch 3 va avea același nume ca și actualul ceas Pro din gama Huawei, acesta va avea multe îmbunătățiri față de modelul actual.

Se pare că smartwatch-ul va beneficia de un sistem de navigație independent, pe care utilizatorul îl va putea folosi doar prin ridicarea mâinii, fără a fi nevoit să atingă ceasul. Adică la fel cum ridici mâna fără efort ca să te uiți la ceas, fără a fi nevoie să-l atingi, la fel de ușor vei putea să vezi și harta locației tale. Mie îmi sună foarte bine, mai ales că sunt genul de om fără orientare în spațiu care este nevoit să își scoată telefonul din buzunar la câteva minute pentru a se uita iar pe hartă atunci când am un traseu străin de urmat.

Noul Huawei Watch 3 Pro va avea o circumferință a curelei de 140-210mm și o greutate de 63 de grame, fără a lua în calcul strap-ul. Ceasul va fi dotat și cu un ecran AMOLED de 1.43 inch. Carcasa acestuia va fi alcătuită din titan și ceramică, iar cureaua va fi din titan și piele. Ceasul va dispune de o gamă variată de senzori: accelerație, gyro, geomagnetic, presiune barometrică și temperatură.

Huawei Watch 3 Pro – suport pentru ECG?

O posibilă caracteristică a noului smartwatch ar putea fi suportul pentru ECG, conform huaweicentral.com. Electrocardiograma (ECG sau EKG) este un test care măsoară impulsurile electrice ale inimii, prin senzori atașați de piele care detectează semnalele produse de inimă la fiecare bătaie a acesteia. Pe scurt, este o tehnologie care oferă utilizatorului informații variate despre sănătatea inimii sale.

Cum am menționat și mai sus, smartwatch-ul va apărea mâine, 27 iulie, în cadrul evenimentului de lansare HarmonyOS 3.0 și va fi disponibil în două variante, acestea fiind Classic Edition și Elite Edition.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button