Știri ITTECHTelefoane

Huawei urează „La mulți ani” de pe iPhone

Huawei este printre numeroasele companii care ne-au dorit toate cele bune de Anul Nou. Cu toate acestea, urările de la restul companiilor nu au fost postate pe social media de pe principalul lor concurent. La fel ca și Samsung de mai multe ori înainte, Huawei a fost văzut folosind Twitter pentru iPhone.

Gafa de anul nou a lui Huawei a fost reperată de MKBHD. În mod normal, acest lucru ar fi comic, dar nu neapărat demnă pentru un articol de știri. Deși, în acest caz, problema este mult mai complexă.

La sfârșitul anului trecut, CFO-ul Huawei, Meng Wanzhou, a fost arestat și închis într-o închisoare canadiană pentru încălcarea sancțiunilor SUA asupra Iranului. Acest lucru a generat și mai multă tensiune între cei doi giganți tehnici, companiile din China mergând până la punctul în care au boicotat Apple. Firmele chiar au amenințat angajații cu închiderea contractului de muncă în cazul utilizării iPhone-ului, majoritatea oferind reduceri pentru telefoanele Huawei pentru a încuraja angajații să cumpere dispozitivele companiei.

Un producător de mașini din Shenzhen, unde se află Huawei, a amenințat că va confisca dispozitivele Apple de la angajați și va concedia pe cei care nu s-au conformat. Menpad, o companie de tehnologie din Shenzhen, a declarat că va pedepsi angajații care cumpără produse Apple. În cele din urmă, compania de tehnologie Yidaheng din Shenzhen a declarat că va amenda personalul care a cumpărat iPhone-uri cu suma echivalentă a dispozitivului, în timp ce alte companii amenință să rețină bonusurile din salariu.

Am mai văzut anterior faptul că Samsung face această greșeală în mod repetat. În decembrie, în timpul unei promoții Galaxy Nota 9, compania a fost prinsă de către MKBHD cu periculosul „Twitter pentru iPhone” care plutea în colțul din dreapta jos. Și acum s-a întâmplat cu Huawei.

Desigur, tweet-ul lui Huawei a fost rapid eliminat. Cum credeți că reușesc în continuare companiile să publice materiale promoționale de pe iPhone? Spuneți-ne în comentarii aici și pe Facebook!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button