MORE

Huawei intra pe segmentul VR

Huawei isi anunta intrarea oficiala pe segmentul VR, cu un dispozitiv numit pur si simplu Huawei VR.

Acest dispozitiv se aseamana destul de mult cu GearVR, fiind in esenta un compartiment de plastic in care poate fi pus un telefon. Aici veti mai gasi lentilele aferente, butoane pentru volum si o rotita pentru ajustarea lentilelor. Nu este suficient loc intre dispozitiv si ochiul uman incat sa fie acomodata folosirea unor ochelari, dar lentilele pot compensa pentru miopie pana la -7.

huawei vr

Locul unde Huawei VR se diferentiaza de alte solutii este ca vine cu suport pentru redare audio tridimensionala, generand un efect de imersiune foarte bun, in aplicatiile si continutul care au fost facute pentru a beneficia de aceasta functie.

Huawei VR va fi lansat cu peste 4000 de filme, 40 de jocuri, 350 de imagini panoramice si 150 de tururi panoramice, toate gratuite. Cate din ele chiar au fost facute pentru VR nu s-a mentionat.

Nu a fost anuntat un pret sau o data de lansare pentru Huawei VR. Foarte probabil nu va fi foarte diferit de pretul unui GearVR, in jur de 100 de dolari.

Desigur, veti avea nevoie si de un telefon Huawei pentru a folosi aceasta solutie VR, precum P9, P9 Plus si chiar Mate 8

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button