RSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

Huawei Honor 10 GT va avea 8 GB RAM

Huawei a anunțat Honor 10 cu o memorie RAM de 6 GB în luna mai, însă o versiune mai puternică a fost dezvăluită în China. Este numit Honor 10 GT și are memorie RAM de 8 GB și va începe livrarea pe data de 24 iulie. Această variantă va primi și ultimele versiuni ale lui GPU Turbo și Night Mode.

În afară de memoria RAM extinsă, tot ceea ce este în versiunea GT este identic cu ce regăsim și în versiunea normală a lui Honor 10 – un display de 5,84″ cu raport 19:9, cipsetul Kirin 970 cu caracteristici AI și camera dublă cu un singur senzor RGB, iar cel secundar monocrom.

Huawei a declarat recent la un eveniment din China că noua actualizare GPU Turbo mărește performanța cu 60%, reducând în același timp consumul de energie cu 30%. În același timp, Mali-G72 MP12 va fi capabil să creeze acele imagini uimitoare de noapte pentru a ajunge la nivelul lui P20 și P20 Pro.

Actualizarea software-ului este în prezent în versiune beta, dar ar trebui să înceapă să fie disponibilă pentru toate telefoanele cel târziu până pe 15 iulie. Varianta de 8 GB a lui Honor 10 va apărea pentru o sesiune fulger de vânzări pe 24 iulie la magazinul online Honor și JD.com, prețul totuși nefiind încă dezvăluit.

Varianta de 6 GB costă în prezent la 2.599 yuan (mai puțin de 390 dolari / 340 euro), deci versiunea mai puternică ar trebui să fie puțin mai scumpă decât aceasta.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button