TECHTech&ITTelefoane

Huawei folosește (din nou!) poze făcute cu un DSLR

Huawei se află acum într-o situație penibilă datorită unei reclame video creată pentru distribuție în Egipt. Este vorba despre ultimele modele nova 3 și nova 3i, iar în ceea ce privește reclamele pe smartphone-uri, la prima vedere nu este nimic neobișnuit.

Din nefericire pentru compania chineză, actrița Sarah Elshamy, care a apărut în clip, a împărtășit o fotografie de pe platourile de filmare pe Instagram. Puteți vedea anunțul video în cauză încorporat mai sus, în timp ce imaginea incriminatoare este cea de sub titlu.

Cu siguranță nu este vorba de un selfie capturat nici cu Huawei nova 3, nici cu nova 3i. După cum puteți vedea, o cameră DSLR este folosită de un fotograf profesionist în timp ce actorul își ține mâna întinsă pentru a crea iluzia de a-și ține telefonul.

Elshamy a șters rapid această fotografie din contul său Instagram, dar nu înainte de a se răspândi rapid pe Internet. De ce companiile nu par să învețe să nu folosească astfel de trucuri este una dintre cele mai mari mistere ale marketingului.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button