Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Huawei depaseste pe Microsoft, devenind al treilea producator de telefoane mobile din lume!

/
/
/
img

Huawei este o firma extrem de activa la noi pe piata, avand in palmares o groaza de modele de telefoane mobile, atat in oferta operatorilor, cat si fara contract, telefoanele acestora fiind preferate de catre romani, avand acel echilibru dezirabil intre eleganta si performanta, dar mai ales un pret bun. Probabil de asta au luat locul celor de la Microsoft, Huawei depasind astfel colosul din Redmond, si surclasand Microsoft la numarul de terminale mobile produse si vandute. Huawei

Cu toate ca Microsoft a cumparat Nokia, achizitia se pare ca nu a fost de bun augur pentru acestia, la nici un an dupa achizitie fiind depasiti de catre Huawei. Chinezii au avut o explozie din punct de vedere al unitatilor vandute, cu aproape 50% mai mult fata de anul trecut, in timp ce Microsoft au cam stagnat in ultima perioada, anul acesta vanzand „doar” 27.8 milioane de unitati, comparativ cu Huawei care anul acesta a ajuns la o cota de 30.6 milioane de terminale vandute, in spatele lui Samsung si Apple, care inca sunt in varful piramidei. Un loc pe care Nokia il ocupa in urma cu cativa ani. Ce repede evolueaza piata!

Huawei inregistreaza astfel inca un succes, depasind inca un competitor, si isi cimenteaza pozitia de producator de top in piata. Ajuta mult si faptul ca terminalele produse de Huawei arata si se comporta surprinzator de bine!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar