Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Huawei Ascend P7 sters din lista 3DMark pentru trisat!

/
/
/
/
image

Samsung au fost primii care au fraudat sistemele de benchmark (test) pentru mobile, dar de ce sa nu faca si altii acelasi lucru, daca tot este la moda! Huawei au fost si ei prinsi cu o asemena „manevra” in testul 3DMark, cu modelul Ascend P7. Cei de la Futuremark, au facut un lucru intelept si…au sters din lista Huawei Ascend P7!

Huawei Ascend P7 3D Mark fail

Ascend P7 nu este echipat cu un procesor de top ca Snapdragon 801 and Tegra K1, care domina clasamentul, in schimb are un procesor de buget Kirin 910 cu patru nuclee, tactat la 1.8GHz alaturi de care se gaseste un GPU Mali 450. Desi nu pare de top, acesta se descurca totusi foarte bine in categoria sa de pret…in aproape toate testele! Dupa cum ne relateaza cei de la Anandtech, dispozitivul detecteaza cand este rulat un anumit test, si isi modifica parametrii procesorului si ai palcii video pana la completarea testului. Dar acest lucru nu se intampla in toate testele. Asadar, pe langa Samsung Galaxy Note 10.1 si HTC One M8, acum mai avem un dispozitiv care intra pe lista rusinii!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar