Știri ITTECHTelefoane

Huawei ar putea lansa un telefon pliabil înaintea lui Samsung

Potrivit analiștilor de piață și a surselor din industrie, Huawei face eforturi mari pentru a deveni primul producător care aduce un smartphone complet pliabil, cu afișaj flexibil. Sursele susțin că dezvoltatorul chinez intenționează să bată Samsung la linia de sosire la o foarte scurtă distanță de oponentul său.

Deocamdată, știm că Samsung se pregătește să lanseze smartphone-ul Galaxy pliabil la începutul anului 2019, probabil chiar înainte de MWC 2019, deci dacă Huawei dorește să se poată lăuda cu primul dispozitiv de acest fel, atunci probabil urmează să vedem o lansare spre sfârșitul lui 2018.

Dar nu vă bucurați prea mult. La fel ca modelul Galaxy pliabil, analiștii de piață prognozează cantități foarte limitate pentru noul dispozitiv care urmează să fie produse la un preț foarte ridicat. Telefonul flexibil Galaxy se zvonește că va avea un preț în jurul valorii de 1.500 dolari sau chiar mai mare, deci ne așteptăm ca Huawei să-și vândă invenția la un preț similar.

Este evident că ambele companii vor livra inițial mai degrabă telefoane destinate celor pasionați de tehnologie care dispun de o grămadă de bani, decât telefoane cu potențial de acaparare a pieței în masă. Dar cam așa se întâmplă de obicei cu tehnologia revoluționară, deci nu ar trebui să fim surprinși.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button